Mustafa Sandal'dan boşanan Emina Jahovic'in başına talih kuşu kondu! Evliliğini anlatırsa...

10 yıl evli kaldığı eski eşi Mustafa Sandal'la girdiği nafaka savaşıyla gündemden düşmeyen Sırp şarkıcı Emina Jahovic'e sürpriz bir teklif geldi.

2008 yılında evlendiği ve 2018 yılında boşandığı Mustafa Sandal'la nafaka yüzünden davalık olan Emina Jahovic'in başına talih kuşu kondu. Bir yayınevi, Sırp güzele kitap teklifi yaptı.

10 YILLIK EVLİLİK KİTAP OLUYOR

Mustafa Sandal ile 10 yıllık evliliklerinin detaylarını ve boşanma nedenini kitabında anlatması istenen Emina, bunun karşılığında tam 100 bin euro kazanacak.

Takvim Saklambaç'ta yer alan habere göre; Mustafa Sandal hakkında aylık 25 bin lira olan nafakayı 26 aydır ödemediği gerekçesiyle icra takibi başlatan Emina, ülkesi Sırbistan'daki gazetelere şu demeci vermişti: "Bana nafaka borcu 73 bin 500 Euro. Davamın arkasındayım ve mahkemede sadece kendim için değil benimle aynı durumda olan boşanmış tüm kadınlar için savaşıyorum." Bu çıkışıyla polemik yaratan Emina Jahovic'e şimdi de Türkiye'deki bir yayınevi, kitap teklifi yaptı.

Mustafa Sandal'la evliliği ve sır gibi saklanan boşanma nedenlerini anlatması istenen Sırp güzele karşılığında da 100 bin euro teklif edildi. Emina Jahovic, özel hayatıyla ilgili sırları ifşa etmeyi kabul ederse tam 1 milyon TL'nin sahibi olacak.

Mustafa Sandal'dan boşanan Emina Jahovic'in başına talih kuşu kondu! Evliliğini anlatırsa...

 

 

Mustafa Sandal'dan boşanan Emina Jahovic'in başına talih kuşu kondu! Evliliğini anlatırsa... ile ilgili etiketler Emina Jahovic Mustafa Sandal emina sandal boşanma davası nafaka nafaka krizi nafaka davası
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.