Son dakika... Mustafa Sandal’a koronavirüs karantinası!

Son dakika... Ünlü popçu Mustafa Sandal'ın koronavirüs nedeniyle karantinaya alındığı öne sürülmüştü. Konu ile ilgili Sandal sosyal medyadan açıklamada bulundu.

Çin'in Wuhan kentinden yayılmaya başlayan ve tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs, Türkiye'ye de sıçradı. Yayılım hızı oldukça yüksek olan hastalığın Türkiye'deki vaka sayısı 47'ye yükselmişti.

YABANCI MİSAFİRLERİN DE KATILDIĞI BİR DÜĞÜN SONRASINDA KARANTİNAYA ALINDIĞI İDDİASI

Sandal hakkında ortaya atılan bir iddia takipçilerini korkuttu. Pop müziğin sevilen ismi Mustafa Sandal’ın yabancı misafirlerin de katıldığı bir düğün sonrasında korona Virüsü şüphesiyle evinde karantina altına alındığı öğrenildi.

SANDAL’DAN YALANLAMA

Mustafa Sandal, hakkında çıkan bu karantina iddiaları sonrasında Instagram hesabının hikaye kısmından bir paylaşımda bulundu ve ‘O nereden çıktı şimdi’ yazarak kendisi hakkında yapılan haberleri de yalanlamış oldu. Kaynak: Mustafa Sandal’dan korona karantinası!

Son dakika... Mustafa Sandal’a koronavirüs karantinası! ile ilgili etiketler Mustafa Sandal
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.