Mustafa Sandal villasını satıyor! Fiyatı dudak uçuklattı...

Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal, 650 metrekare büyüklüğündeki villasını satışa çıkarma kararı aldı. 6 oda ve 2 salona sahip olana villanın fiyatı ise adeta dudak uçuklattı.

Mustafa Sandal 2008’de evlendiği, çocukları Yaman ve Yavuz’un annesi Emina Jahovic’ten 2018’de boşanmıştı. Emina ayrılık sonrası oğulları ile birlikte Zincirlikuyu Zorlu’ya taşınmış, Mustafa Sandal ise Çubuklu Vadi Evleri’nde kalmıştı.

Posta'dan Suna Akyıldız'ın haber,ine göre popçu, nice mutlu günlerinin geçtiği, Yaman ile Yavuz’un doğup büyüdüğü, A’dan Z’ye hatıralarla dolu 4 katlı villasını satışa çıkarttı.

Mustafa Sandal villasını satıyor! Fiyatı dudak uçuklattı...

2 YENİ EV ALACAKLAR

Mustafa Sandal, gayrimenkul danışmanı Sanem Çizmeci aracılığı ile villasına 29 milyon TL (Yaklaşık 4 milyon 131 bin dolar) istiyor. Eski çift yaptıkları anlaşmaya göre Ulus Savoy’dan 2 ev alacak dairelerden biri oğulları Yavuz’un, biri Yaman’ın olacak.

Çubuklu Vadi Evleri, yıldız isimlerin merkez üssü. Engin Altan Düzyatan’dan Arda Turan’a kadar birçok ünlü burada oturuyor.

Mustafa Sandal villasını satıyor! Fiyatı dudak uçuklattı... - Resim : 2

Mustafa Sandal villasını satıyor! Fiyatı dudak uçuklattı... ile ilgili etiketler Mustafa Sandal Emina Jahovic villa ev satış
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.