Mustafa Sandal ve Ayşegül Işık sevgili mi? Ayşegül Işık kimdir?

Mustafa Sandal ve Ayşegül Işık sevgili mi? Mustafa Sandal, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafta yanındaki güzelin Ayşegül Işık olduğu iddia edildi. Gündemde ise Ayşegül Işık ve Mustafa Sandal'ın sevgili olup olmadığı merak ediliyor. Peki Mustafa Sandal ve Ayşegül Işık sevgili mi? Ayşegül Işık kimdir? Kaç yaşında? Ne iş yapıyor? Detaylar haberimizde...

Mustafa Sandal ve Ayşegül Işık sevgili mi? Mustafa Sandal'ın Instagram hesabında paylaştığı fotoğrafta yanındaki kişinin kim olduğu ortaya çıktı. Ceren Hindistan olduğu söylenen kadının Ayşegül Işık adlı bir genç kız olduğu iddia edildi. Peki Mustafa Sandal ve Ayşegül Işık sevgili mi? Ayşegül Işık kimdir? Merak edilen detaylar haberimizde...

Mustafa Sandal ve Ayşegül Işık sevgili mi? Ayşegül Işık kimdir?

Haziranda Emina Jahovic'le boşanan Mustafa Sandal, geçen günlerde gizemli bir güzelle fotoğrafını Instagram'da paylaşmıştı. Mustafa Sandal'ın paylaşımında yüzünü gizlediği güzelin oyuncu Ceren Hindistan olduğu iddia edilmiş; ancak popçu, "Benim için yeni biten bir evliliğin ardından bu kadar çabuk ciddi bir ilişkiye başlamak zor!" demişti. Magazinci Erol Köse ise geçen ay Göcek'e giden 48 yaşındaki popçunun tatilde yalnız olmadığını iddia etti.

SOSYAL MEDYA HESABINI KAPATTI

Erol Köse, Mustafa Sandal'ın gizemli aşkının Ayşegül Işık adlı genç bir kız olduğunu öne sürdü. İkiliyi Göcek tatilinde aynı gün ve aynı yerden yaptıkları paylaşımlar ele verdi. Ayşegül Işık, gizli aşk ortaya çıkınca panikleyip önce sosyal medya hesabını gizleyip sonra kapattı. Bir dönem Ataköy'deki bir AVM'de manikürcülük yapan daha sonra da ablası ile butik açan Ayşegül Işık'ın sosyal medya hesabını kapatması ise iddiayı doğrular gibi. Ayşegül Işık, popçunun köpeği Lucy ile de fotoğrafını Instagram'da paylaşınca yakayı ele verdi.

HEVESİ KURSAĞINDA KALDI!

Ceren Hindistan, fotoğraftaki güzelin kendisi olduğu iddia edilince Musti'den sosyal medyada aşk mesajları aldığını itiraf etmişti. Mustafa Sandal'ın bu paylaşımındaki güzelin Ceren Hindistan olduğu konuşulmuş; ancak popçu, bu iddiayı jet hızıyla yalanlamıştı.

MERAK KONUSU OLDU

Emina Jahovic'le aşkını geçen günlerde yaptığı paylaşımla ilan eden Sadettin Saran ise ilişkiyi konuşmaktan kaçınıyor. Öte yandan; önceki gün bir röportajında "Özel hayatımla ilgili konuşmayacağım, her şey ortada" diyen 54 yaşındaki iş insanı, bir takipçisinin şu yorumunu beğenerek ise şaşırttı: "Eşini aldattığı haberleriyle defalarca gündem olan Sandal; efendi adam olarak lanse edilirken Saran, evli olduğu süre boyunca hiçbir aldatma haberine karışmadığı halde çapkın adam olarak lanse ediliyor. Oysa ki Saran'ın ilişkilerine bakıldığında hepsinin uzun süreli ciddi ilişkiler olduğu görülebilir."

Aylardır aşklarını gizleyen Emina Jahovic ile Sadettin Saran'ın basının karşısına ne zaman geçeceği merak ediliyor.

MUSTAFA SANDAL

Mustafa Sandal (d. 11 Ocak 1970, İstanbul), Türk şarkıcı-şarkı yazarı. 90'lı yılların başlarında çok sayıda şarkıcıya verdiği bestelerle müzik piyasasında önemli bir tanınırlığa ulaşan sanatçı 1994 yılında yayınladığı ilk stüdyo albümü Suç Bende ile önemli bir ticari başarı yakalayarak tüm Türkiye'de tanınan bir sanatçı haline geldi. İlk albümünün ardından 1996 yılında Gölgede Aynı isimli albümüyle pek çok ödül kazandı. 1998 yılında Detay adlı çalışmasıyla müzik piyasasına hızlı bir giriş yapan Mustafa Sandal bu albümle de önemli bir ticari başarı yakaladı ve "Aya Benzer" isimli parçasıyla listelerde 1 numara oturdu. Ardından Sony Music'le sözleşme imzaladı ve Araba adlı albümünü dünyanın dört bir tarafında satışa sundu. "Araba" ve "Aya Benzer" parçalarıyla yurt dışında da tanınırlığını arttırdı. 2000 yılında Akışına Bırak isimli 4. stüdyo albümünü çıkardı. 2002 yılında çıkardığı Kop adlı albümüyle "En İyi Erkek Sanatçı" dalında ödül kazandı. 2003 yılında Universal Music-Polydor etiketiyle Seven adını verdiği çalışmasını yurt dışında dinleyicilere sundu ve 1 yıl sonra İste isimli albümünü Türkiye'de yayınladı. 3 yıllık bir aranın ardından Devamı Var isimli çalışmasını piyasaya sunan Mustafa Sandal 2009 yılında çıkardığı Karizma adlı albümün ardından 2011'de Gülben Ergen'le birlikte çıkardığı "Şıkır Şıkır" o yılın en çok indirilen şarkısı oldu. 2012 yılında 10. stüdyo albümü olan Organik'i çıkarttı. 2013 yazında ise Tesir Altında isimli çalışmasını piyasaya sürdü ve bu çalışma 2013 yılının en çok satan single'ı oldu.

Müzik alanında yaptığı çalışmaların yanı sıra televizyon, reklam, sinema gibi sektörlerde de önemli başarılar yakalayan Mustafa Sandal bugüne kadar tüm dünya da 14 milyonun üzerinde albüm satmış ve Ajda Pekkan, Sezen Aksu, Hakan Peker gibi önemli isimlerin de aralarında olduğu çok sayıda sanatçıya şarkılarıyla destek vermiştir.

Mustafa Sandal, ilköğrenimini Tarabya'daki Özel Dost İlkokulu'nda tamamladı. Daha sonra orta ve lise öğrenimi için İsviçre'nin Cenevre kentinde bulunan Léman Koleji'ne gitti. 8 yıllık tahsil süresinden sonra yüksek öğrenim için ABD'nin New Hampshire eyaletindeki New Hampshire Üniversitesi'nde okumaya başladı. 1996'da Londra'ya yerleşen sanatçı Amerika'da yarım bıraktığı işletme eğitimine American College of London'da devam etti. İngilizce, İtalyanca ve Fransızca bilmektedir. Bedelli askerlik uygulamasından yararlanarak 1999 yılında Malatya'da 28 gün askerlik yapmıştır. Uçuşa merakı ile bilinen sanatçı pilotluk sertifikasına sahiptir.

Mustafa Sandal ve Ayşegül Işık sevgili mi? Ayşegül Işık kimdir? ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.