Mustafa Sandal ile sevgilisi Melis Sütşurup'un milyonluk nikah töreni detayları ortaya çıktı

Sevgililer Günü'nde sosyal medya hesabından 'Melis San… loading' şeklinde yaptığı paylaşımla evlilik sinyallerini veren Mustafa Sandal'ın nikah tarihi ortaya çıktı. Oğlu Yaman ve Yavuz'un annesi, Sırp şarkıcı Emina Jahovic’ten 2018 yılında boşanan Sandal, uzun zamandır aşk yaşadığı sevgilisi Melis Sütşurup ile nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. Çift Roma'da evlenecek. Ünlü şarkıcı düğün için işe 1 milyon lirayı gözden çıkardı.

14 Şubat Sevgililer Günü'nde sevgilisi Melis Sütşurup ile yaptığı paylaşımına 'Melis San… loading' notunu düşen Mustafa Sandal evlilik sinyallerini vermişti. Çiftin nikah töreni detayları belli oldu. İşte Mustafa Sandal ile Melis Sütşurup'un evleneceği tarih ve törenin detayları...

2008–2018 yılları arasında Sırp şarkıcı Emina Jahović ile evli olan ve bu evliliğinden Yaman Sandal, Yavuz Sandal adında iki oğlu bulunan Mustafa Sandal, bir kez daha nikah masasına oturmaya hazırlanıyor.

Takvim'den Özge Gürcan'ın haberine göre; Mutluluğa ‘evet’ demek için 1 milyon lirayı gözden çıkaran Mustafa Sandal, romantikliğin zirvesine çıktı. 52 yaşındaki ünlü popçu, sevgilisi Melis Sütşurup’la önümüzdeki Haziran ayında aşıklar şehri Roma’da evlenecek. Ünlü çift, daha sonra Göcek’teki lüks bir otelde dostlarıyla kutlama yapacak.

Mustafa Sandal ile Melis Sütşurup'un milyonluk nikah töreni detayları ortaya çıktı


DÜĞÜNÜN TOPLAM MALİYETİ 1 MİLYON LİRAYI BULACAK


İkinci kez mutluluğa "Evet" demeye hazırlanan Sandal, düğün için de kesenin ağzını açtı. Her şeyin sevgilisinin hayalindeki gibi olmasını isteyen Sandal, hiçbir masraftan kaçınmıyor.

Şimdiden gelinliğini hazırlatan Sütşurup ve Sandal, aşıklar şehri Roma'da nikah masasına oturacak. İkilinin nikahına yakın dostları da katılacak. Daha sonra Göcek'teki lüks bir otelde 10-12 Haziran tarihlerinde düğün kutlaması yapılacak.

 

DAVETLİLER İÇİN 30 ODA TUTACAK

Burada da 40-50 kişilik dost grubuyla eğlenceli bir parti planlayan Sandal'ın 30 oda tutacağı öğrenildi. Günlüğü en az 11 bin liradan başlayan odalar için Mustafa Sandal'ın cebinden en az 330 bin lira konaklama bedeli çıkacak.

Diğer masraflarla birlikte bu rakamın toplamda 1 milyon lirayı bulması tahmin ediliyor.

Mustafa Sandal ile Melis Sütşurup'un milyonluk nikah töreni detayları ortaya çıktı

 

Mustafa Sandal ile sevgilisi Melis Sütşurup'un milyonluk nikah töreni detayları ortaya çıktı ile ilgili etiketler Melis Sütşurup Mustafa Sandal Düğün nikah Roma
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.