Mustafa Sandal ile Melis Sütşurup'un düğünü için geri sayım başladı... Nikah Roma'da, düğün Marmaris'te

Üç yıldır aşk yaşayan 52 yaşındaki şarkıcı Mustafa Sandal ile 33 yaşındaki Melis Sütşurup geçtiğimiz Şubat ayında nişanlanmıştı. Çiftin düğünü için geri sayım başladı. Mustafa Sandal ile Melis Sürtşurup 3 Haziran'da İtalya'nın başkenti Roma'da nikah yapıp, düğünlerini ise Marmaris'te gerçekleştirecek. İkili düğünü 2 gün yapacak. İşte detaylar...

Geçtiğimiz Şubat ayında nişanlanarak evlilik yolunda ilk adımı atan şarkıcı Mustafa Sandal ile sevgilisi Melis Sütşurup'un düğününe sayılı günler kaldı. Üç yıldır birliktelik yaşayan ikili 3 Haziran’da Roma’da nikah masasına oturacak. Mustafa Sandal ile Melis Sütşurup düğünlerini ise Türkiye'de yapacak. İkili, Roma'daki nikahın ardından 10-12 Haziran’da Marmaris’teki D-Maris’te düğün organize edecek.

MARMARİS'TE 2 GÜN SÜRECEK OLAN DÜĞÜNE 80 KİŞİ DAVET EDİLDİ

Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın haberine göre; Sırp şarkıcı Emina Jahovic ile 10 yıllık evliliğini 2018'de sonlandıran ik çocuk babası Mustafa Sandal, nişanlısı Melis Sütşurup ile 3 Haziran’da Roma’da dünyaevine giriyor. Türkiye’nin Roma Büyükelçiliği’nde kıyılacak nikahla evlenecek çift, düğünleri içinse Marmaris’teki D-Maris’i seçti. 10-12 Haziran’daki hafta sonunda 80 kişilik bir düğün organizasyonuyla evliliklerini kutlayacak olan Sandal ve Sütşurup, davetiyelerini de göndermeye başladı.

Mustafa Sandal ile Melis Sütşurup'un düğünü için geri sayım başladı... Nikah Roma'da, düğün Marmaris'te


ROMANTİK DAVETİYE ORTAYA ÇIKTI

Kısa bir videodan oluşan davetiyede, Mustafa Sandal müstakbel eşine “Jest Oldu” şarkısını söyleyerek, “Ah sen ne güzel, ne güzel gülüyorsun/Kız sen ne güzel, ne güzel bakıyorsun” diyor. Düğün seremonisi de bu romantik davetiyeye uygun olacak.

Mustafa Sandal ile Melis Sütşurup'un düğünü için geri sayım başladı... Nikah Roma'da, düğün Marmaris'te


MİSAFİRLER ULAŞTIRMA MASRAFLARINI KENDİLERİ KARŞILAYACAK

10 Haziran’da akşam Manos’ta “Yunan Gecesi” yapacak olan çift, 11 Haziran’da otelin çimenliğinde düğün yapacak. Ardından beach’e inecek olan davetlileri burada eğlenceli bir parti bekliyor. Düğün, ertesi sabah keyifli bir brunch’la sona erecek. Misafirlerini otelde ağırlayacak olan çiftin, konukları ayrı ayrı günlerde gelmeyi tercih ettiğinden ulaştırma masraflarına ise karışmayacağını öğrenildi.

 

 

Mustafa Sandal ile Melis Sütşurup'un düğünü için geri sayım başladı... Nikah Roma'da, düğün Marmaris'te ile ilgili etiketler Mustafa Sandal Melis Sütşurup Nisan Düğün nikah Marmaris Roma
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.