Mustafa Sandal evini bu yüzden terk etti!

Herkesin evliliklerine imrendiği ünlü çift Emina ve Mustafa Sandal'ın boşanacağı konuşuluyor. İddialara göre Mustafa Sandal evini 5 ay önce terk etti, bunun nedeni ise eşinin çok para harcaması...

Magazin dünyasının severek takip ettiği sanatçı çiftin ayrılık haberi herkesi şoke etti. Sabah'tan Bülent Cankurt'un haberine göre, ünlü popçuyu, eşiyle boşanmaya iten sebebin ise Emina'nın müsrif kişiliği olduğu söyleniyor.

Uzun süredir ayrılacakları konuşulan ama her defasında bu iddiayı yalanlayan Mustafa-Emina Sandal çiftiyle ilgili son durum belli oldu. Konuşulanlara göre Mustafa Sandal, yaklaşık 5 ay önce, eşiyle yaşadığı evden ayrılmış.

emina3am_X4O8-LEqQpPgNMGClqg

HER YIL DEKORASYON DEĞİŞTİRİYOR

Ünlü çiftin ayrılma nedeni ise paraymış. İddialara göre, Musti, Emina Sandal'ın müsrifliğinden bunalmış. Özellikle Çubuklu Vadi Evleri'ndeki villalarında her yıl yapılan dekorasyon değişikliği Sandal'ı bezdirmiş.

Mustafa Sandal evini bu yüzden terk etti! ile ilgili etiketler Mustafa Sandal boşanma Para emina sandal
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.