Emina Jahovic'in ardından Mustafa Sandal'dan aşk hamlesi!

Geçtiğimiz aylarda Emina Jahovic ile yollarını ayıran şarkıcı Mustafa Sandal, sosyal medya hesabından paylaşıp sildiği fotoğrafla takipçilerinin kafasını karıştırdı.

Şarkıcı Emina Jahovic'ten boşanan Mustafa Sandal, hayranlarının kafasını karıştıran paylaşımlar yapıyor. Geçen günlerde Simge Sağın'ın klibini paylaşan Sandal'ın adı genç şarkıcı ile aşk dedikodularına karışmıştı.

PAYLAŞIMINDAKİ KADIN MERAK KONUSU OLDU

Ancak boşandığı eşi Emina Jahovic'in iş insanı Saddettin Saran'ı takibe almasından sonra Mustafa Sandal'dan ilginç bir paylaşım geldi.

 Mustafa Sandal dün bir kare paylaştı ve ardından hemen sildi. Takipçileri Mustafa Sandal'ın yüzünün bir kısmı yarım görünen kadının kim olduğunu merak etmeye başladı.

İŞTE O PAYLAŞIM:

Emina Jahovic'in ardından Mustafa Sandal'dan aşk hamlesi!

AŞK YAŞADIĞI KİŞİ CEREN HİNDİSTAN OLDUĞU KONUŞULUYOR

Mustafa Sandal'ın aşk yaşadığı kişinin takipçilerin dikkati sayesinde o ismin oyuncu Ceren Hindistan olduğu konuşulmaya başlandı.

Emina Jahovic'in ardından Mustafa Sandal'dan aşk hamlesi! ile ilgili etiketler Mustafa Sandal Emina Jahovic Ceren Hindistan paylaşım
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.