Mustafa Sandal, A Milli Takım için şarkı hazırlıklarına başlıyor!

EURO 2021 koronavirüs salgını sebebiyle ertelenmişti. Bugün sosyal medya hesabı üzeriden Şenol Güneş ile fotoğrafını paylaşan ünlü şarkıcı Mustafa Sandal, A Mlli Takım için Avrupa Şampiyonası şarkı hazırlıklarına başlayacağı haberini verdi.

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan şarkıcı Mustafa Sandal, Şenol Güneş ile fotoğrafını paylaşarak A Milli Takım için Avrupa Şampiyonası şarkısı hazırlıklara başlayacağını duyurdu.

"KIYMETLİ MİLLİ GÖREVE BENİ LAYIK GÖRDÜLER"

Sandal Instagram'dan yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"2002'de hocama ve Milli Takım'a Pazara Kadar şarkımızla uğurlu gelmiştik. Şimdi sıra 2021 Avrupa Şampiyonasında Şenol hocama ve federasyon yetkililerine bu çok kıymetli milli göreve beni ve ekibimi layık gördükleri için çok teşekkür ederim. Gereği yapılacaktır."

Mustafa Sandal, A Milli Takım için şarkı hazırlıklarına başlıyor!

Şarkıcıya ilk destek ise uzun süredir birlikte olduğu Melisa Sütşurup'dan geldi. Sütşurup sevgilisinin paylaşımına "Gururluyuz" yorumunu yaptı.

 

Mustafa Sandal, A Milli Takım için şarkı hazırlıklarına başlıyor! ile ilgili etiketler Mustafa Sandal Şenol Güneş A milli futbol takımı EURO 2021
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.