Mustafa Pektemek attı, Kayserispor kazandı... Altay, Süper Lig'de 13 maçtır kazanamıyor

Süper Lig'de ilk yarıyı 3-0'lık Sivasspor galibiyetiyle tamamlayan Kayserispor, 2. yarının ilk maçında Altay'ı ağırlıyor. 12 maçtır kazanamayan İzmir ekibi, Kayseri'ye birçok eksikle geldi. Sarı-Kırmızılılar ise yeni transferlerini bu maça yetiştiremedi. Hikmet Karaman yönetimindeki Kayseri ekibi 3 maçlık yenilmezlik serisini sürdürmek istiyor. Kayserispor ilk yarıyı Mustafa Pektemek'in golüyle 1-0 önde tamamladı.

1-0

Maçtan dakikalar (İlk yarı)

19. dakikada sol kanattan hareketlenen Carole’ün pasıyla ceza sahası içinde topla buluşan Mustafa Pektemek’in vuruşunda, meşin yuvarlak kaleci Lis’in müdahalesi ile çıkarıldı.

20. dakikada Kayserispor’un kullandığı köşe vuruşunda ceza sahası içine gelen top savunma tarafından uzaklaştırıldı.

26. dakikada Zeki’nin ceza sahası içindeki vuruşunda meşin yuvarlak kaleci Lung’un kucağında kaldı.

33. dakikada sağ kanattan hareketlenen Onur’un pası ile ceza sahası içinde topla buluşan Mustafa Pektemek meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 1-0

Mustafa Pektemek attı, Kayserispor kazandı... Altay, Süper Lig'de 13 maçtır kazanamıyor

Süper Lig'in 20. haftasında Kayserispor ile Altay karşı karşıya geliyor. Büyükşehir Belediye Kadir Has Stadı'nda saat 16.00'da başlayacak Yukatel Kayserispor-Altay maçında hakem Yaşar Kemal Uğurlu düdük çalacak.

Ligde 12 maçtır galip gelemeyen Altay, ilk yarıyı 18 puanla düşme hattının hemen üzerinde 16. sırada tamamladı. Kayserispor ise ilk yarıyı 24 puanla tamamlamıştı.

İzmir ekibinde cezalı Cesar Pinares ile Cebrail Karayel'in yanı sıra Afrika Uluslar Kupası için Gabon Milli Takım kadrosunda bulunan Andre Poko forma giyemeyecek. Siyah-beyazlı ekipte İbrahim Öztürk ve Serge Aka'nın da sakatlıkları bulunuyor.

Kayserispor'la 10. randevu

Ligin ilk haftasında rakibini 3-0 mağlup eden Altay, Süper Lig'de daha önceki maçlarda rakibine hiç yenilmedi. Geride kalan 9 müsabakada 5 galibiyet ve 4 beraberlik yaşayan siyah-beyazlı ekip 11 gol atıp kalesinde 2 gol gördü.

KAYSERİSPOR: Lung, Onur, Hosseini, Attamah, Carole, Uzodimma, İbrahim, Emrah, Cardoso, Mustafa, Gavranovic

ALTAY: Mateusz, Naderi, Thiam, Murat, Eren, Ceyhun, Zeki, Thaciano, Torrejon, Paixao, Bamba

KAYSERİSPOR-ALTAY MAÇI CANLI İZLEME LİNKİ

KAYSERİSPOR'DA DA EKSİK ÇOK

Takımda bazı eksik oyuncuların bulunduğuna dikkati çeken Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, "Çok önemli bir maç. Altay önemli bir takım. Zevkli bir maç oynayıp, 3 puanı alacağımıza inanıyorum. İlk devrenin rövanşını almak istiyoruz. Bazı eksiklerimiz var fakat biz bütünüz ve çalışmalarımıza devam ediyoruz. Taraftarımıza ikinci devrenin ilk maçında her zamankinden daha çok ihtiyacımız var. On ikinci adam çok önemli. Takımımızın buna ihtiyacı var." dedi.

Karaman, transfer konusunda kulüp başkanı Berna Gözbaşı ve yönetim kuruluyla bir toplantı yaptıklarını, bu doğrultuda çalışmaların devam ettiğini anlattı.

Mustafa Pektemek attı, Kayserispor kazandı... Altay, Süper Lig'de 13 maçtır kazanamıyor - Resim : 2

KAYSERİSPOR, TURKOVAC YAZAN FORMAYLA ÇIKACAK

Kayserispor, Erciyes Üniversitesi tarafından geliştirilen ve ilk yerli koronavirüs aşısı olma özelliği taşıyan Turkovac'ı formasında taşımaya hazırlanıyor.

Sarı kırmızılılar, Altay ile evinde karşılaşacağı müsabakaya göğüs reklamının üzerinde Turkovac yazan forma ile çıkacak. Formanın kollarında ise 'Aşını ol' yazıyor.

Konu ile ilgili açıklama yapan Kayserispor Kulüp Başkanı Berna Gözbaşı, "Pandeminin 2 yıllık sürecinde hemen hepimiz bir akrabamızı, dostumuz, arkadaşımızı kaybettik. Aşı şüphesiz daha fazla acıları önledi. Bu aşamada ülkemiz için, insanlık için çok önemli olan yerli aşının Kayserimizden Erciyes Üniversitesi'nden çıkmasının gururunu yaşıyoruz. Altay maçına Turkovac göğüs, sırt, şort bandı ve 'Aşını ol' kol bandı ile çıkarak Yukatel Kayserispor olarak bu gururu yaşayacağız. Bu aşamada sponsorlarımıza özellikle teşekkür ediyorum. Maç öncesi İl Sağlık Müdürlüğümüz stat çevresinde çadır kurarak aşıyı taraftarlarımızın ayağına getirecek. Lütfen kendimiz için sevdiklerimiz için aşıyı ihmal etmeyin" dedi.

Mustafa Pektemek attı, Kayserispor kazandı... Altay, Süper Lig'de 13 maçtır kazanamıyor ile ilgili etiketler Kayserispor Altay Hikmet Karaman Mustafa Denizli Turkovac Mustafa Pektemek Onur Bulut
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.