Mustafa Keser'in açıklamalarına Benzemez Kimse Bize programındaki partneri Bülent Ersoy'dan yanıt

76 yaşındaki sanatçı Mustafa Keser ile 69 yaşındaki Türk sanat müziğinin Diva'sı Bülent Ersoy'un Star Tv ekranlarında birlikte sundukları 'Benzemez Kimse Bize' programı iki bölüm sonra yayından kaldırılmıştı. Ekran ömrü kısa süren programın ardından Mustafa Keser programdaki partneri Bülent Ersoy için çok sert açıklamalarda bulunmuştu. Ersoy, Keser'in sözlerine günler sonra karşılık verdi.

Ünlü sanatçı Mustafa Keser, meslektaşı Bülent Ersoy ile birlikte sunduğu "Benzemez Kimse Bize" programının bitmesinin ardından YouTube hesabından yayınladığı bir video ile herkesi şoke eden açıklamalarda bulunmuştu. Keser'e canlı yayında yanıt veren Ersoy, “Zaten program benim programım. Benim oturduğum koltuk ona battı" diyerek karşılık verdi.

Sanatçı Mustafa Keser, Star TV ekranlarında Bülent Ersoy'la sunduğu "Benzemez Kimse Bize" programının bitmesinin ardından gündem olacak açıklamalarda bulunmuş ve Bülent Ersoy Ersoy için "Seni Diva değil 'Divan' yaparlar. Bana oradan 'Keser' diye bağırıyor. Kimsin sen?Arkasından "Kürdo, kürdo" diye bakıyor. Bana Kürdo diyor. Keser senin babanın uşağı mı lan öyle çağırıyorsun? Ben bu üsluptan rahatsız olduğum için bakmadım. Bir de 'Keser'i çağırdım bakmadı' diyor. Kötü konuşmak istemiyorum." demişti.

Mustafa Keser'in açıklamalarına Benzemez Kimse Bize programındaki partneri  Bülent Ersoy'dan yanıt

Bugün Söylemezsem Olmaz programına konuk olan Bülent Ersoy, Mustafa Keser'in iddialarına yanıt verdi. Seren Serengil, Bircan Bali ve Deniz Akkaya'nın sunduğu Beyz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında Mustafa Keser ile girdiği tartışma ve orkestrasının sahte PCR testi nedeniyle mağdur olduğu haberleriyle gündemden düşmeyen Bülent Ersoy konuk oldu.

'ZATEN PROGRAM BENİM'

Mustafa Keser’in iddialarına tek tek cevap veren Bülent Ersoy şöyle konuştu:

“Benim için yapılanları hiç umursamasam da eğer gerek görüyorsam haddini aşana cevap veririm. Somut göstergelerle, verilerle masanın üzerine atarım. Şahitlerle delillerle söylenenleri çürütürüm. Zaten program benim programım. Benim oturduğum koltuk ona battı. Ondan rahatsız oldu. Orada bana bir oda hazırlanmış görmüyor mu? Zaten maddesel olarak da bir fark var, bunları bilmiyor mu? Mustafa Keser’i sevmiyorum. Bu tarz hareket eden insanlara sevgim vardı ise hiç bir dirhem sevgi kalmaz. Diva denmezmiş de beni divan yaparlarmış. Ben dosya ile sayın Bilal beye hepsini verdim. Herkes bu konuyu işledi, benim de cevap vermem, gerçekleri sunmam gerekirdi. O nedenle buradayım.”

 

 

 

Mustafa Keser'in açıklamalarına Benzemez Kimse Bize programındaki partneri Bülent Ersoy'dan yanıt ile ilgili etiketler Bülent Ersoy Benzemez Kimse Bize mustafa keser
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.