Mustafa Keser'in açıklamaları Bülent Ersoy'u harekete geçirdi! Dava açmaya hazırlanıyor

Mustafa Keser, sadece iki bölümde yayından kaldırılan Benzemez Kimse Bize programının bitmesine sebep olarak gösterdiği meslektaşı Bülent Ersoy için YouTube kanalı üzerinden zehir zemberek açıklamalarda bulunmuştu. Önceki gün babası Fikret Erkoç'un ani vefatıyla sarsılan Bülent Ersoy harekete geçti.

Geçen yıl annesi Necla Poyraz'ı kaybeden ünlü sanatçı Bülent Ersoy önceki gün babası Fikret Erkoç'u kaybetti. Babasının vefatıyla yıkılan Ersoy, ‘Benzemez Kimse Bize’ programındaki partneri olan sanatçı Mustafa Keser'in açıklamalarıyla neye uğradığını şaşırdı.


'SENİ DİVA DEĞİL DİVAN YAPARLAR'

76 yaşındaki şarkıcı Mustafa Keser, Türk müziğinin Diva'sı 69 yaşındaki şarkıcı Bülent Ersoy için 'Yönetmene bağırır, ona bağırır, şefe bağırır, okuyamaz döner vokale bağırır. Ses falan kalmamış. Şarkıları okuyamıyor, rezalet bir okuyuş. Sanıyorsunuz vokaller söyleyemiyor ama o okuyamıyor. Sevi Diva değil divan yaparlar. Seni sekize katlayacak isimler var. Divalık sana mı kaldı? Erkek tonuyla okuyor. Zeki Müren gitmiş, o kalmış... Hadi oradan... Kendini bir halt sanıyorsun.' şeklinde konulmuştu.

 

DAVA AÇMAYA HAZIRLANIYOR

Önceki gün babasını kaybeden acılı şarkıcı Bülent Ersoy, Keser'in yayınladığı videoyu izledi. Keser'in bu açıklamalarının ardından ise flaş bir hamlede bulundu. Avukatlarına 'Bu benim onur savaşım. sonuna kadar gidin. tarihin en yüksek tazminat davasını açın' diyerek dava açılması konusunda talimat verdi ve davadan asla vazgeçmeyeceğini vurguladı. Ersoy, iki bölümde yayından kaldırılan programdaki partneri Keser için yakın çevresine 'cenazeme bile gelmesin' dedi.

 

 

Mustafa Keser'in açıklamaları Bülent Ersoy'u harekete geçirdi! Dava açmaya hazırlanıyor ile ilgili etiketler Bülent Ersoy mustafa keser Benzemez Kimse Bize Fikret Erkoç
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.