Mustafa Keser ile programı biten Bülent Ersoy'a İzzet Yıldızhan'dan şok sözler

Türk sanat müziğinin Diva'sı Bülent Ersoy, Star Tv ekranlarında Mustafa Keser ile birlikte Benzemez Kimse Bize programını sunmaya başlamış ancak program sadece iki bölüm yayınlanmıştı. Kısa sürede yayından kaldırılan programdan sonra Mustafa Keser meslektaşı ile ilgili şoke eden açıklamalarda bulunmuş ve programın neden yayından kaldırıldığını açıklamıştı. Magazin gündemine bomba gibi düşen olaya şarkıcı İzzet Yıldızhan da dahil oldu.

Sadece iki bölüm süren 'Benzemez Kimse Bize' programının yayından kaldırılmasının ardından 76 yaşındaki sanatçı Mustafa Keser, programdaki partneri Bülent Ersoy'u topa tutmuştu. YouTube kanalı üzerinden açıklamalarda bulunan Keser, Ersoy'a ‘Diva’ kelimesini de hak etmediğini söyleyerek, “Müzeyyen Senar, Safiye Ayla, Nesrin Sipahi, Muazzez Ersoy, Emel Sayın, Gönül Yazar varken, divalık sana mı kaldı? Bunların hepsi seni 8’e katlar. Seni diva değil, divan yaparlar. Bülent Ersoy musiki ile ilgili çok bilgili olduğunu, uçan kuşun notasını yazdığını iddia ediyor. Şöyle bir önerim var. Noter tespiti yapsınlar. Konservatuvar hocalarımızdan birkaçı jüri olsun. Bizi imtihan etsinler. En ağır makamları okutsunlar. Hangimiz imtihanı kaybedersek bir diğerinin elini öpsün, ‘usta sensin’ desin ve mesleği bıraksın. Ben varım.” demişti.


'BEN MUSTAFA ABİ'DEN ÇOK DAHA SABIRLIYMIŞIM

İzzet Yıldızhan önceki gün Zorlu AVM çıkışında görüntülendi. Yıldızhan da Bülent Ersoy’la yaptığı programın 4 hafta sonra yayından kalktığını söyledi: “Ben Mustafa (Keser) Abi’den çok daha sabırlı çıktım. 4 hafta dayanabilmiştim. Bülent Hanım’ın, artık böyle programlar yapmaması lazım. Daha çok sağlığına dikkat etmeli. Bazı sanatçılar zordur.” Ünlü şarkıcı, Bülent Ersoy’un orkestrasının KKTC’de tutuklanmasıyla ilgili ise “Bülent Ersoy’a değil arkadaşlara üzüldüm. Ben aynı pozisyonda kalsam dönmezdim” dedi.

Mustafa Keser ile programı biten Bülent Ersoy'a İzzet Yıldızhan'dan şok sözler

'ORKESTRA BAĞIMSIZ ÇALIŞIYORDU'

Bülent Ersoy’un Kuzey Kıbrıs’taki konseri öncesi PCR testleri sahte çıkan orkestra ekibi de bir aylık gözetim süresi sonunda 1 aylık hapis cezası aldı. Orkestra ekibi, “Bu kadar aileyi perişan etti” sözleriyle ünlü sanatçıya tepki gösterdi.

 
Ersoy ise avukatı aracılığıyla suçlamaları reddetti: “Orkestra, bağımsız çalışan ve müvekkilem gibi birçok sanatçıya da ücret karşılığında hizmet veren bir ekiptir. İddiaların muhatabı ise müvekkilemin kendisi değildir.” Müzisyenlerin yakın zamanda Bülent Ersoy ve konser organizatörine dava açacağı öğrenildi.

 

Mustafa Keser ile programı biten Bülent Ersoy'a İzzet Yıldızhan'dan şok sözler ile ilgili etiketler Bülent Ersoy İzzet Yıldızhan mustafa keser Benzemez Kimse Bize
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.