Mustafa Keser ile Bülent Ersoy birbirlerine dava açtılar

Star TV'de iki bölüm yayınlandıktan sonra yayından kaldırılan Benzemez Kimse Bize programının bitmesinin ardından programın sunucuları Bülent Ersoy ile Mustafa Keser birbirine girmişti. Son olarak Bülent Ersoy ile Mustafa Keser arasındaki tartışma yargıya kadar taşındı. İki sanatçı birbirlerine karşılıklı olarak hakaret ettikleri gerekçesiyle 1 TL’lik tazminat davası açtılar.

76 yaşındaki şarkıcı Mustafa Keser ile yayın hayatı sadece iki bölüm süren Benzemez Kimse Bize programındaki partneri Bülent Ersoy arasındaki sular bir türlü durulmak bilmiyor.

Mustafa Keser ile Bülent Ersoy birbirlerine dava açtılar


BÜLENT ERSOY, MUSTAFA KESER'E DAVA AÇTI

Benzemez Kimse Bize adlı program esnasında Mustafa Keser partneri Ersoy için "Seni Diva değil divan yaparlar, hiçbir halt bildiğin yok senin" şeklinde sözler sarf etmişti. Keser’in bu sözleri sonrasında Bülent Ersoy kendisine hakaret edildiğini ve kişilik haklarına saldırıldığını belirterek 1 TL'lik manevi tazminat davası açtı. Dava dilekçesinde ise iç dünyasında travma yaşadığını ve toplum önünde itibarının sarsıldığını iddia etti.

MUSTAFA KESER DE BÜLENT ERSOY'A DAVA AÇTI

Keser de İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi'ne avukatı aracılığıyla başvurarak Ersoy'un kendisine programda "Kürdo" diye hitap ettiğini iddia edince olaylar yeniden kızıştı. Keser yayında Ersoy’un kendisini aşağılayarak kişilik haklarının zarar gördüğünü belirtti ve 1 TL’lik tazminat davası açtı.

Avukatı Kazım Pınarbaşı aracılığıyla 1 TL manevi tazminat talebiyle mahkemeye başvuran Mustafa Keser, Bülent Ersoy'un bu sözlerinin ayrımcılığa, hakarete ve aşağılamaya kadar gittiğini ve kişilik haklarının zarar gördüğünü ifade etti.

Mustafa Keser ile Bülent Ersoy birbirlerine dava açtılar ile ilgili etiketler Bülent Ersoy dava mahkeme diva Benzemez Kimse Bize mustafa keser tazminat davası
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.