Mustafa Kapı'yı Adana Demirspor kaptı... Genç futbolcudan Akdeniz ekibine 3.5 yıllık imza

Adana Demirspor, Fransa'nın Lille takımında forma giyen Mustafa Kapı ile 3,5 yıllık sözleşme imzaladığını duyurdu. Akdeniz ekibinden yapılan paylaşımda, Lille'in orta saha oyuncusu 19 yaşındaki Mustafa Kapı ile 3,5 yıllık resmi sözleşme imzalandığı açıklandı.

Adana Demirspor'dan Mustafa Kapı takviyesi... Akdeniz ekibi bir süredir temas halinde olduğu Lille'in 19 yaşındaki orta saha oyuncusuyla 3.5 sözleşme imzaladığını açıkladı.

Galatasaray altyapısından yetişen ve geleceğin yıldızları arasında gösterilen genç isim, 2020 yazında Sarı-Kırmızılılar'a 300 bin euro yetiştirme bedeli ödenerek Fransa ekibi tarafından transfer edilmişti.

Burak Yılmaz, Zeki Çelik ve Yusuf Yazıcı'yla birlikte geçen sezon Ligue 1'de şampiyonluk yaşayan Mustafa Kapı'nın 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyordu. Adana Demirspor bu transferi bedelsiz bitirdi. Anlaşmaya göre Lille Kulübü sonraki satıştan pay alacak.

Mustafa Kapı'yı Adana Demirspor kaptı... Genç futbolcudan Akdeniz ekibine 3.5 yıllık imza ile ilgili etiketler Adana Demirspor Lille Mustafa Kapı murat sancak
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.