Mustafa Erkin Karaman kimdir, öldü mü?

Mustafa Erkin Karaman kimdir? Edo Müzik'in sahibi Mustafa Erkin Karaman İstanbul Beykoz'da lüks cipiyle seyir halindeyken silahlı saldırıya uğradı. Sevenleri tarafından merak edilen ünlü iş adamının son durumu merak ediliyor. Mustafa Erkin Karaman kimdir, öldü mü, ne iş yapıyor gibi soruları sıkça araştırmaya başlayan vatandaşlar bir cevap arıyor. Biz de bu konuyu sizler için araştırdık. Peki Mustafa Erkin Karaman kimdir? Öldü mü? Son durumu ne? Mustafa Erkin Karaman ne iş yapıyor?

Mustafa Erkin Karaman kimdir, öldü mü? İstanbul Beykoz'da arabasıyla hareket halinde olduğu sırada silahlı saldırıya uğrayan iş adamı Mustafa Erkin Karaman'ın son durumu merak ediliyor. İnternette sıkça araştırılan konuyu sizler için haberimize taşıdık. Peki Mustafa Erkin Karaman kimdir? Öldü mü? Son durumu ne? Mustafa Erkin Karaman ne iş yapıyor? Detaylar haberimizde...

Mustafa Erkin Karaman kimdir, öldü mü?

MUSTAFA ERKİN KARAMAN KİMDİR?

Olay saat 20.00 sıralarında Beykoz Soğuksu'da meydana geldi. İş insanı Mustafa Erkin Karaman, lüks aracıyla sokak üzerinde ilerlerken kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin silahlı saldırısına uğradı. Saldırganlar, Karaman'ın bulunduğu araca 5 el ateş etti.

HASTANEYE KALDIRILDI

Saldırıda Karaman vücuduna isabet eden iki kurşunla yaralandı. Karaman, yaralı halde olay yerinden uzaklaştı. Zanlılar saldırının ardından kayıplara karışırken, iş insanı daha sonra çağrılan ambulansla Beykoz Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Karaman burada yapılan müdahalenin ardından özel bir hastaneye nakledildi.

MUSTAFA ERKİN KARAMAN ÖLDÜ MÜ?

Saldırı nedeniyle bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlatıldı.

Mustafa Erkin Karaman, 2012 yılında Eski Azerbaycan Başbakan Müsteşarı Musa Memmedov'un kızı Günel Memmedov ile Çırağan Sarayı'nda dünya evine girmişti. Karaman'ın düğününe ünlü yağmıştı.

SALDIRGANLAR YAKALANDI

Saldırı nedeniyle bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlatıldı. Olayı gerçekleştiren 2 kişi, 1 tabanca ve 2 av tüfeği ile saat 04.00 sıralarında yakalandı. Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

İşadamı Mustafa Erkin Karaman, 2012 yılında Eski Azerbaycan Başbakan Müsteşarı Musa Memmedov'un kızı Günel Memmedov ile Çırağan Sarayı'nda dünya evine girmişti.

Mustafa Erkin Karaman kimdir, öldü mü? ile ilgili etiketler mustafa erkin karaman kimdir oldu mu son durumu ne iş yapıyor
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.