Mustafa Erdoğan'ın sevgilisinden şoke eden açıklama; Eski sevgilimin evini yaktım...

Geçtiğimiz günlerde Mustafa Erdoğan ile yakalanan şarkıcı Sevcan, aldatıldığını öğrenince eski sevgilisinin evini yaktığını itiraf etti.

Gülben Ergen'in skandallarıyla boy gösterdiği bu dönemde eski eşi Mustafa Erdoğan da yeni aşkı şarkıcı Sevcan'la ortaya çıktı.Star TV'de yayınlanan Duymayan Kalmasın'a röportaj veren şarkıcı Sevcan, Mustafa Erdoğan ile arkadaş olduklarını söyledi. Sevcan ardından da eski sevgilisiyle ilgili itiraflarda bulundu.

6 yıl önce Kıbrıslı sevgilisiyle Londra'da yaşayan Sevcan, "Kendi geceliğimle evde başka bir kadın gördüm" diyerek nasıl aldatıldığını anlattı.

SEVGİLİSİNİN EVİNİ YAKMIŞ

Kendi evinde başa bir kadını görünce psikolojisinin bozulduğunu söyleyen Sevcan, Londra'da sevgilisinin evini yaktığını ve bunun üzerine 10 ay hapis yattığını belirtti.

sevcan

Mustafa Erdoğan'ın sevgilisinden şoke eden açıklama; Eski sevgilimin evini yaktım... ile ilgili etiketler mustafaerdoğan mustafasevcan gülbenergen
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.