Mustafa Erdoğan kimdir?

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun yurt dışına para transferi iddiaları Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından sert bir dille yalanlanmıştı. Erdoğan ayrıca, CHP liderine 1,5 milyon TL tazminat davası açtı. Kemal Kılıçdaroğlu ise bugün grup toplantısında iddialarını yineledi. CHP lideri Cumhurbaşkanı ve ailesine akıl almaz suçlamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu konuşmasında Mustafa Erdoğan'ın da ismini geçirdi. Peki, Mustafa Erdoğan kimdir? Cumhurbaşkanı'nın neyi oluyor? Detaylar haberimizde...

Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ve yakınlarının yurt dışına yüklü miktarda para transferi yaptığını iddia etmişti. Bugün konuyla ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Benim yurt dışına milyonlarca dolarlık paralar gönderdiğimi söylüyor. Belgesi var mı? Yok. Bu çağrılarımın beyhude bir uğraş olduğunun farkındayım ama müfterilere meydanı bırakmamak gerektiğini de biliyorum" dedi. Kemal Kılıçdaroğlu bugün partisinin grup toplantısında iddiasını yenilerken Mustafa Erdoğan'ın isminden bahsetti. Peki, Mustafa Erdoğan kimdir? Cumhurbaşkanı neyi oluyor? Detaylar haberimizde...

mustafa_erdoAan

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın avukatı Ahmet Özel, İstanbul Anadolu Nöbetçi Asliye Hukuk Mahkemesine yaptığı başvuruda, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 21 Kasım'da partisinin grup toplantısında, Erdoğan'a yönelik "Sevgili Erdoğan, çocuklarının, eniştenin, dünürünün, kardeşinin, eski özel kalem müdürünün yurt dışında vergi cennetlerinde bir şirkete milyonlarca dolar para gönderdiklerini biliyor musun?" şeklinde sözler sarf ettiğini belirtti.

Kılıçdaroğlu'nun, "Sevgili Erdoğan güzel konuşuyorsun, halkı etkiliyorsun, bütün değerleriyle oynuyorsun, bütün değerlerini siyasallaştırıyorsun, iktidarda kalmak için her türlü yola başvuruyorsun. Ben sana son derece basit bir soru soracağım dedim. Senin çocuklarının yurt dışı hesaplarına gönderdiği milyonlarca dolar para var mı?" şeklinde ifadeler kullandığını aktaran Özel, internet ortamında paylaşılan, kimliği belirsiz kişilerce oluşturulmuş gerçekliği bulunmayan belgelerin müvekkilleriyle ilişkilendirilerek iftirada bulunulduğuna dikkati çekti.

MUSTAFA ERDOĞAN KİMDİR?

Mustafa Erdoğan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kardeşidir. Mustafa Erdoğan, uzun yıllar Ofer gemilerinde tornacılık, kaynak ve onarım gibi işler yapan ‘fiter’ olarak çalıştı. Erdoğan 1994 ‘ten itibaren Fatih Fevzipaşa Caddesi’ndeki Time Elektronik Firması’nda görev aldı.

SUÇLAMALARINI SÜRDÜRDÜ!

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun yurt dışına para transferi iddiaları Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından sert bir dille yalanlanmıştı. Erdoğan ayrıca, CHP liderine 1,5 milyon TL tazminat davası açtı. Kemal Kılıçdaroğlu ise bugün grup toplantısında iddialarını yineledi. CHP lideri Cumhurbaşkanı ve ailesine akıl almaz suçlamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu konuşmasında Burak Erdoğan'ın da ismini geçirdi. Peki, Burak Erdoğan kimdir? Cumhurbaşkanı'nın neyi oluyor? Detaylar haberimizde...

CUMHURBAAANI_ERDOAAN

ERDOĞAN'DAN KILIÇDAROĞLU'NA BELGE YANITI!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan partisinin grup toplantısında konuştu.
Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

Geçtiğimiz hafta yine yoğun bir gündemimiz vardı. Elektrik üretim tesislerinin toplu açılış törenini gerçekleştirdik. 1583 tesisi resmen ülkemize kazandırdık. Yıl sonuna kadar 1191 tesisi daha üretime sokacağız. Bu atılımlar sayesinde enerji maliyetlerimizde de ciddi azalma elde ettik. Güneş enerjisinde son ihalede 6.99 dolarlık bir rakam ortaya çıktı. Rüzgarda verilen 3.48 dolarlık teklif de bu alanda bir rekordur. Türkiye yenilenebilir enerji kaynaklarından elektrik üretiminde yüzde 32'lik payla, Almanya, Fransa, Çin, Rusya ve Japonya gibi ülkelerin de önüne geçti.

SOÇİ ZİRVESİ

Rusya'nın Soçi kentinde çok önemli bir üçlü zirveye iştirak ettik. Zirvede bölgemizde yaşanan hadiselerin geleceği konusunda çok önemli istişaretlerde bulunduk. Kritik kararlar aldık. Üç ülkenin anlayış birliği içinde olması bu zirvenin en mühim sonuçları arasındadır. Suriye'de barışın tesisi hususunda çalışmayı sürdüreceğiz.

"HARP OKULLARI, HERHANGİ BİR İDEOLOJİNİN DEĞİL TÜRK MİLLETİNİN OKULLARIDIR"

TSK'ya donanımlı subaylar yetiştirme dışında bir işle uğraşmayacaklardır. Bu okullar herhangi bir grubun, ideolojinin değil Türk milletinin okullarıdır. Esasen harp okullarımızda çokdaha önce yapılması gereken köklü reformun bu vesile ile hayata geçirilmiş olması ülkemiz adına önemli bir kazançtır.

"ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE TRUMP İLE TEKRAR GÖRÜŞECEĞİZ"

Cuma günü ABD Başkanı sayın Trump ile görüşme gerçekleştirdim. Bu uzun zamandır ilk defa ABD-Türkiye ilişkilerinde ortak frekans yakalayabildiğimiz bir görüşmedir. Trump ile YPG'den FETÖ'ye pek çok hususu görüştüğümüz konuşmanın devamını önümüzdeki günlerde tekrar yapacağız.

CUMHURBAAANI_ERDOAAN.jpgFEAFEAWEWFEFEWEFREFREFF

KILIÇDAROĞLU'NA BELGE CEVABI

Ana muhalefetin başındaki zatın iftiralarına aynı zamanda hanım kardeşlerimize yönelik iftiralarına da cevap verme fırsatı buldum. Kendisine ya iddialarını ispat etmesi ya da özür dilemesi çağrısı yaptım. İspat ederse benim siyaseti bırakacağımı ve Cumhurbaşkanlığı'ndan ayrılacağımı, ispatlayamazsa da kendisinden siyaseti bırakmasını söyledim. Biraz sonra güya belge açıklayacakmış. Geçmiş konuları ısıtıp ısıtıp yeniden gündeme getirecektir. Kendine bir yerlerden bir şey gönderiliyor. Benim yurt dışına milyonlarca dolarlık paralar gönderdiğimi söylüyor. Belgesi var mı? Yok. Bu çağrılarımın beyhude bir uyrağ olduğunun farkındayım ama müfterilere meydanı bırakmamak gerektiğini de biliyorum.

Mustafa Erdoğan kimdir? ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı mustafa erdoğan kimdir Tayyip Erdoğan
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.