Mustafa Erdoğan, evlatlarını Gülben Ergen'den geri mi alacak?

Gülben Ergen'in eski eşi Erhan Çelik'i aldattığı önünde çıkan haberlerin ardından suç duyurusunda bulunan Gülben Ergen'in eski eşi Mustafa Erdoğan Gülben Ergen'e destek olmak için Ergen'in yanında olduğunu gösterdi. Velayetleri annelerinde olan çocuklarının Ergen'den alınacağı yönündeki iddialara ise Mustafa Erdoğan cevap verdi.

Mustafa Erdoğan, geride bıraktığımız akşam Emre Altuğ’un kadrosunda bulunduğu ‘Azizname’ adlı oyunu izlemeye gitti. Çıkışta gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Erdoğan özellikle eski eşiyle ilgili sorulara yanıt vererek uzun zamandır devam eden sessizliğini bozdu.

640xauto_1_2
Gülben Ergen’in adının karıştığı ‘Evli adamla ilişki yaşıyor’ iddialarının ayyuka çıkması ve pek çok isimle bu konuda ciddi polemiklere girmesinin ardından hemen herkes Erdoğan’ın çocuklarının velayetini almak üzere dava açacağını konuşmaya başlamıştı.

640xauto_3

Konuyla ilgili sorulara yanıt veren Mustafa Erdoğan, “Bir anneden çocukların velayetini almak insanlık suçudur” diye cevap verdi.

Mustafa Erdoğan, evlatlarını Gülben Ergen'den geri mi alacak? ile ilgili etiketler Gülben Ergen mustafa erdoğan çocuklar velayet
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.