Mustafa Elitaş: Kabul görmemesini umuyoruz

AK Parti'nin önemli isimlerinden Mustafa Elitaş, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın istifasının Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından kabul edilmemesini umduklarını belirtti. Elitaş, Albayrak'ın milli enerji konusundaki kritik çalışmalarına dikkat çekti.

Akşam saatlerinde Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, sosyal medya hesabından sağlık sorunları nedeni ile görevinden istifa ettiğini duyurdu.

Yaşanan sıcak gelişmenin ardından AK Parti'li isimlerden art, arda açıklamalar geldi.

AK Parti'nin önemli isimlerinden Mustafa Elitaş sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada istifanın Cummhurbaşkanı Erdoğan tarafından kabul görmemesini umduklarını belirtti.

Elitaş paylaşımında şu ifadeleri kullandı;

''Enerji, Hazine ve Maliye Bakanlığı döneminde milli enerji alanında devasa adımlar atan,milli ekonomiden taviz vermeyen,en zor günlerde göreve gelip gece-gündüz mücadele eden Sayın Bakanımız @BeratAlbayrak’ın istifasının Sn Cumhurbaşkanımız tarafından kabul görmemesini umuyoruz.''

Mustafa Elitaş: Kabul görmemesini umuyoruz

Mustafa Elitaş: Kabul görmemesini umuyoruz ile ilgili etiketler Berat Albayrak istifa mustafa elitaş
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.