Mustafa Denizli'nin Altay'ından Giresunspor'a hazırlık maçında fark

Süper Lig'in 2 yeni ekibini karşı karşıya getiren hazırlık maçında Altay, Giresunspor'u 3-0 mağlup etti. İzmir'in Siyah-Beyazlı ekibinde transfer harekatı sürüyor. Arsenal kalecisi Runar Alex Runarsson transferinden vazgeçen yönetim, imza şova hazırlanıyor.

Süper Lig'in Erzurum'da kamp yapan iki yeni ekibi Altay ile Giresunspor, hazırlık maçında karşı karşıya geldi. 18 yıl sonra Süper Lig'e yükselen İzmir'in Siyah-Beyazlı ekibi, 44 yıl sonra Süper Lig gören Karadeniz temsilcisini 3-0 mağlup etti. 

Altay'ın gollerini Kappel (16), Deniz Kadah (52) ve Eren Erdoğan (56) kaydetti. Teknik direktör Mustafa Denizli'nin öğrencileri ilk hazırlık maçında olumlu bir görüntü sergiledi. Öte yandan, Altay Başkanı Özgür Ekmekçioğlu, transfer çalışmaları hakkında bilgi verdi. TFF'nin Ankara'da yapılan Olağan Genel Kurulu sonrası transfer çalışmaları hakkında bilgi verdi. Ekmekçioğlu, "Takımı oluşturmak üzereyiz. Martin Rodriguez yolda, geliyor. Bamba geldi. Anastasios'un transferi bitmek üzere. Bir santrfor ve kaleciyi de bitirmek üzereyiz ama onlar gizli kalsın" demekle yetindi.

ARSENAL'İN KALECİSİ OLMADI 

Altay, Premier League devi Arsenal'den kiralamak istediği kaleci Runar Alex Runarsson'da geri adım attı. Siyah-beyazlı yönetim, 26 yaşındaki İzlandalı eldiven için İngiliz ekibinin istediği ücreti yüksek bularak transferden vazgeçti. Mustafa Denizli'nin raporuyla yeniden kaleci arayışlarına başlayan Altay'ın Meksikalı bir file bekçisiyle flörtte olduğu öğrenildi. 

Yunanistan'ın Panathinaikos takımında forma giyen sağ kanat Anastasios Chatzigiovanis transferinde ise gelişmeler olumlu... 24 yaşındaki futbolcuyla anlaşma aşamasına gelindi. Ege'nin karşı tarafına geçmek isteyen Chatzigiovanis'in kulübünden ayrılma yollarını aradığı ifade edildi.

Dış transferde Ceyhun, Björkander, Thaciano ve son olarak Fildişi Sahilli golcü Bamba'ya sözleşme imzalatan Altay, Şilili sol kanat Martin Rodriguez ve gurbetçi sol bek Melih Altıkulaç transferlerini de açıklamaya hazırlanıyor.

Mustafa Denizli'nin Altay'ından Giresunspor'a hazırlık maçında fark
Norveç ekibi Brann'da forma giyen 26 yaşındaki santrfor Daouda Karamoko Bamba

 

Norveç'te Kongsvinger ve Kristiansund takımlarında görev alan Daouda Bamba, bu yıl Brann formasıyla 14 maçta 6 gol, 1 asistlik performans sergiledi. Dış transferde Ceyhun Gülselam, İsveçli stoper Eric Björkander ve Brezilyalı orta saha oyuncusu Thaciano şimdiye kadar resmi sözleşme imzalayan isimler...

Mustafa Denizli'nin Altay'ından Giresunspor'a hazırlık maçında fark ile ilgili etiketler Altay Mustafa Denizli giresunspor Özgür Ekmekçioğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.