Mustafa Denizli'den önemli açıklamalar!

Eski milli futbolcu ve A Milli Futbol Takımı'nın eski teknik direktörlerinden Mustafa Denizli, önemli açıklamalarda bulundu.

Levent Ümit Erol’un hazırlayıp Cem Yılmaz’ın sunduğu Radyo Gol'deki Doğru Tektir programına konuk olan Mustafa Denizli önemli açıklamalarda bulundu.

"TRACTOR SAZI İLE BU SEZON İNŞALLAH ŞAMPİYON OLACAĞIZ"

İlk olarak Tractor Sazi takımı ile şampiyonluk yarışı hakkında konuşan deneyimli teknik adam; ''Tractor Sazi ile bu sezon inşallah şampiyon olacağız. Bu hafta lider ile maçımız var, o maçı kazanıp gerisini halledeceğiz!'' açıklamasında bulundu.

Mustafa Denizli'den önemli açıklamalar!

"TÜRK MİLLETİNİN MİLLİ TAKIM İLE OLAN BAĞI TEKRAR CANLANDI"

Daha sonra A Milli Futbol Takımı'nın başarısı hakkında konuşan Denizli; ''Türk milletinin milli takım ile olan bağı tekrar canlandı. Bunda emeği geçen başta Şenol Güneş olmak üzere herkesi tebrik ederim. Hiç olmayan bir futboldan bu günlere geldi Türk futbolu. Şimdi Avrupa'da takımlarımız var, milli takım organizasyonlara katılıyor. Tabii ki her turnuvaya katılmalıyız ama bunlar zaman zaman mümkün olmuyor. A Milli Futbol Takımı, EURO 2020'de de bulunduğu gruptan başarılı bir şekilde çıkacaktır.'' ifadelerinde bulundu.

Adının en iyi Türk teknik adamlardan birisi olarak anılmasına da değinen Mustafa Denizli; ''Türk teknik direktörler olarak çoğu başarıda benim de ismimin geçmesi biz Türk teknik direktörlerin başarısıdır. Bize verileni biz de devletimize, halkımıza geri vermeye çalıştık.'' açıklamasını yaptı.

"İRAN VE TÜRKİYE ARASINDA ÇOK FARK YOK"

İran ve Türkiye ligleri arasındaki farka ve ayrıca Süper Lig'deki son duruma da değinen başarılı hoca; ''İran ve Türkiye ligleri arasında lig olarak büyük bir fark yok. Milli takım olarak ise İran Milli Takımı turnuvalara sıkça katılıyor. İki ülke futbolunu birbirine yakın görüyorum.Türk takımlarımız transfer piyasasında farklı açılımlar yapmalı. Bunu biraz Trabzonspor yaptı. Fenerbahçe, Allahyar'ı transfer etti. Süper Lig'de beklentimin dışında bir şey gerçekleşmiyor şu an. Üst sıralardaki takım sayısı 20. haftalar itibariyle 3-4'e düşer. Sivasspor, beklentilerin üzerinde bir performans ortaya koyuyor. Sivasspor, Şampiyonlar Ligi'ne gidebilir mi? Evet, gidebilir ama zor.'' şeklinde konuştu.

"YABANCI SINIRLANDIRMASI DEĞİL YERLİ SINIRLANDIRMASI"

Son olarak yabancı sınırlaması hakkında görüşlerini dile getiren deneyimli teknik adam; ''Ülkemizdeki sınırlandırma aslında yabancı sınırlandırması değil yerli sınırlandırması. 14 tane yerli futbolcun olmak zorunda. İstersen tüm takım Türk de olabilir. Futbolda kalitenin önüne kimse geçemez. Kaliteli gençlerin varsa iyi takım kurarsın. Milli takımımızda oynayan çoğu futbolcumuz büyük takımlarda oynayan kaliteli gençler'' açıklamasında bulunarak sözlerini noktaladı.

Mustafa Denizli'den önemli açıklamalar! ile ilgili etiketler Levent Ümit Erol Mustafa Denizli A milli futbol takımı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.