Mustafa Denizli'den flaş açıklamalar! Terim, Arda Turan ve FETÖ için bomba sözler...

3 büyükleri çalıştırmış tecrübeli hoca gündemle ilgili ve Milli Takım'la ilgili soruları katıldığı televizyon programında yanıtladı.

Teknik direktör Mustafa Denizli, CNN Türk'te canlı yayında açıklamalarda bulundu.

Denizli'nin sözlerinden satırbaşları şöyle:

MİLLİ TAKIM'DAN TEKLİF GELDİ Mİ?

Ben de medyadan duyuyorum. böyle durumlarda bunlar yazılır. Hayır şu ana kadar teklif gelmedi. Herhalde karışık bir dönem şu anda. Orada böyle bir dönemin geçmesi normaldir. Milli takımdan henüz teklif gelmedi. Fikir düzeyinde gündeme gelmiştir. Ayrıca burası reddedilemeyecek teklifler kategorisindedir. Teklif gelirse cevap veririm. Ama şu anda bir cevap vermem.

FATİH TERİM'LE İLGİLİ AÇIKLAMALAR

"Terim son derece düzgün temiz kalpli ama sinirlenebilen bir insandır. Hepimizin oluyor. Biz içeri, o dışarı patlıyor. Fatih Terim saha dışı nedenlerden dolayı Milli Takımı bıraktı. Fatih Terim'in üzerine şuan fazla gidiliyor."

Arda da bir hata yaptı. Futbolda bazen üç maymunu oynamak gerekir.

Eskişehir'de son maçta şampiyonluğu kaçırmamız hayatımdaki en kötü olaylardan biri.

Avrupa Şampiyonası'nda Milli takımın Portekiz maçnıda kırmızı kart nedeniyle final yolundan dönmemiz en büyük hayal kırıklıklarından biriydi.

Futbolcular hakemle münakaşa yaşamamalı.

Bizdeki algı kazandığın zaman her şey doğru yönünde. Nasıl yaparsan yap ama kazan. Skor üzerine gittiğin zaman mutlu olma şansın yok. İran böyle değil mesela.

Ölmeye ölmeye geldik tezahüratını sevmiyorum. Ölmeye gelme, sevmeye gel."

Arda Turan, Çin'den teklif aldı. Çok ciddi bir rakam. O para her şeyi değiştirir. Barcelona'dan aldığı paranın 2 katından fazla. Gitme dedim. Burak'ın da gitmesini istemedim. Çin futbol ülkesi değil. Türkiye ise bir futbol ülkesi"

Çin kulübü Arda'ya Barcelona'da aldığı paranın iki katından biraz daha fazla para teklif etmiş ama 'kabul etme' dedim."

KENDİMDEN ŞÜPHE EDER OLDUM

"Bunların pek çoğu ile çalıştım... Bugün FETÖ'cü çıktılar. Bazen kendimden şüphe eder oldum. Bana zamanında gece kulüplerinden çıkmıyor diye şikayet edilenler, bugün FETÖ'den cezaevinde!"

Mustafa Denizli'den flaş açıklamalar! Terim, Arda Turan ve FETÖ için bomba sözler... ile ilgili etiketler Mustafa Denizli Milli Takım Arda Turan FETÖ hakan çelik
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.