Mustafa Denizli takımından memnun: "Bu futbolu geliştirerek sürdürmek istiyoruz"

Altay, Süper Lig'in ilk haftasında Yukatel Kayserispor'u 30- mağlup ederken, maç sonu değerlendirmelerde bulunan Mustafa Denizli "Bu futbolu geliştirerek sürdürmek istiyoruz. Bunun için hem kaliteye hem fizik gücüne sahibiz." dedi.

Altay, 18 yıl sonra döndüğü Süper Lig'e 3 puanla başladı. Kendi sahasında Yukatel Kayseripor'u ağırlayan İzmir temsilcisi Daouda Bamba ( 2) ve Thaciano'nun golleriyle 30- mağlup etti.

MUSTAFA DENİZLİ NAMAĞLUP

Efsanesi olduğu Altay'ın maçında 6 resmi maça çıkan ve mağlup olmayan tecrübeli teknik adam Mustafa Denizli, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Hem sonuç hem de futbolla iyi bir başlangıç yaptıklarını belirten Denizli"Ülkemizin uzun süreden beri yaşadığı talihsizlikler orman yangınları, Karadeniz'de sel felaketi ve bugün de hem bizim vatandaşlarımızın hem de bize yardımcı olmaya çalışan Rus vatandaşların bulunduğu uçağın düşmesi bu sevincimizi buruklaştırıyor." dedi.

"RAKİBİMİZİ HATAYA MECBUR BIRAKTIK"

Denizli, Altay'ın uzun yıllar sonra döndüğü ligde ortaya koyduğu futbol ve sonucun kendisini mutlu ettiğini belirterek "Skordan daha önemlisi takımın istekli olması, rakibe uyguladığımız baskı, rakibimizi hataya mecbur bıraktık. Aramıza katılan yeni arkadaşlarla birlikte tahminimden önce bir takım görüntüsü verdik. Bu bizim için son derece sevindirici. Bugün aramızda görev yapmayan birkaç yeni transferimiz var, lisansları yetişmedi. Takım içindeki rekabet devam edecek. İnşallah bu rekabet takımın çıkışıyla paralellik gösterir. Bu futbolu geliştirerek sürdürmek istiyoruz. Bunun için hem kaliteye hem fizik gücüne sahibiz." ifadelerini kullandı.

"MAÇI GEÇ BAŞLATMAMIZ BENİ RAHATSIZ ETTİ"

Aralarına yeni katılan oyuncular için Süper Lig'e çıktıkları 27 Mayıs'tan bu yana çalıştıklarını kaydeden Denizli, "Galip olduğumuz dakikalarda maçı geç başlatmamız beni rahatsız etti. Bu anlarda kazanılacak 10-15 saniyeye ihtiyacımız yok." diye konuştu.

YALÇIN KOŞUKAVAK ZAMAN İSTEDİ

Yukatel Kayserispor hocası Yalçın Koşukavak ise Altay'ın 8. dakikada attığı golün, rakibin oyun planını kolaylaştırdığını belirterek, "Böyle bir golle geriye düşünce onların bekleyerek hızlı ataklarla çıkma düşüncesi onlara yaradı." dedi.

Mustafa Denizli takımından memnun: "Bu futbolu geliştirerek sürdürmek istiyoruz"

Koşukavak, geriye düştükten sonra çok pozisyon verdiklerini söyleyerek "Lige iyi başlamak isterdik. Lige iyi başlamak motivasyon açısından önemli ama iyi bitirmek daha önemli. Maç kazanacağız, kaybedeceğiz. Böyle şeyler olacak. 13 yeni oyuncu ve 3 kiralıktan dönen oyuncumuzla yeni bir takımız. Biraz organize olmak için zamana ihtiyacımız var." değerlendirmesinde bulundu.

Gelecek haftalarda çok daha iyi bir Kayserispor olacağını kaydeden Koşukavak, "Öyle bir malzememiz var." dedi.

Mustafa Denizli takımından memnun: "Bu futbolu geliştirerek sürdürmek istiyoruz" ile ilgili etiketler Altay Mustafa Denizli Yukatel Kayserispor Yalçın Koşukavak
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.