Mustafa Denizli: Daha ligin başındayız, lig daha çok şeylere gebe

Mustafa Denizli: "Bu sevincin yanında Rize adına bir burukluğum var.  İnşallah en kısa zamanda bu durumu düzlüğe çıkartırlar. Çünkü Rize’nin o potansiyeli var. Daha ligin başındayız, kimse için ne şampiyonluk ne de küme düşme gibi bir düşünce aklında olmasın. Lig daha çok şeylere gebe, dolayısıyla biz kazandığımız için, bu şartlarda kazandığımız için mutluyuz."

Süper Lig'in 6. haftasında Çaykur Rizespor'u deplasmanda 2-1 mağlup eden Altay, puanını 12'ye yükseltti. İzmir derbisinde Göztepe'yi son dakika golüyle devirdikten 3 gün sonra Rize'de de kazanan İzmir'in Siyah-Beyazlı ekibinde teknik direktör Mustafa Denizli, maçın basın toplantısında şunları söyledi:

"Bu 6 haftalık periyodu değerlendirdiğimiz zaman iyi bir noktada olduğumuzu söyleyebiliriz. Rize lige talihsiz bir başlangıç yaptı, onu bir türlü kıramadı. Dolayısıyla bugün onu da kırmak için çok mücadele etti. Neticede futbol bir tarafın kazandığı, bir tarafın kaybettiği bir oyun. Tabi ben bu maratonda daha önce birçok görev yaptım. Kulüplere karşı 90 dakikalık rakip takımın başında çıkıyorum, bunlardan bir tanesi de Rize oldu. Bu sevincin yanında Rize adına bir burukluğum var.  İnşallah en kısa zamanda bu durumu düzlüğe çıkartırlar. Çünkü Rize’nin o potansiyeli var. Daha ligin başındayız, kimse için ne şampiyonluk ne de küme düşme gibi bir düşünce aklında olmasın. Lig daha çok şeylere gebe, dolayısıyla biz kazandığımız için, bu şartlarda kazandığımız için mutluyuz. Onun dışında söyleyecek bir şey yok. Bütün futbolcularıma, sahada mücadele eden bütün futbolculara teşekkür ediyorum."

BÜLENT UYGUN İSTİFA ETMİYOR

Süper Lig'in ilk 6 haftasında 1 puan toplayabilen Karadeniz ekibinde ise tribünler teknik direktör Bülent Uygun'u istifaya çağırsa da tecrübeli çalıştırıcı oralı değil. Uygun maç sonu açıklamaları şöyle:

"Son dakikada Remmy sahaları bahane ederek ‘sakatlığım var’ dedi. Son maçta 5 dakika oynatmıştı. Sonrasında Joel Pohjanpalo belinin kilitlenmesinden dolayı oynatamayınca bir anda yine kadroda, sistemde değişiklik yapmaya çalıştık ama baktığımızda bugün yüzde 68 top bizde olan, üretmeye çalışan, gole giren sahada oyun anlayışını benimseten, kazanma adına mücadele eden iyi bir Rizespor vardı. Talihsiz, şanssız goller yiyerek mağlup ayrıldık."

"Tabi buda bizim adımıza üzüntü verici kazanıp taraftarlarımızı mutlu etmek istiyorduk. Tam anlamıyla çalıştığımız bir ortamda iyiye doğru giden bir takımken karşılığı 3 puan almak isterdik, olmadı. Bir dahaki milli maç arasına kadarki süreçte toplayabildiğimiz kadar puanları toplayıp o zamanki süreci de doğru bir şekilde geçerek, çok daha iyi yerlere, serileri yakalayarak devam etmek istiyoruz.  Çok iyi bir kadroya sahibiz. Bunu bugün ki maçtan sonrada gönül rahatlığıyla söyleyebilirim. O yüzden futbolcu kardeşlerimi, mücadeleden dolayı tebrik ediyorum. Kaybettik, taraftarımızdan da bu anlamda özür diliyoruz."

Mustafa Denizli: Daha ligin başındayız, lig daha çok şeylere gebe

Mustafa Denizli: Daha ligin başındayız, lig daha çok şeylere gebe ile ilgili etiketler Altay Mustafa Denizli Bülent Uygun Çaykur Rizespor
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.