Mustafa Cengiz’i neden ibra etmediğini açıkladı!

Galatasaray'ın eski yöneticilerinden Burak Elmas, Mustafa Cengiz'i neden ibra etmediğini açıkladı.

Galatasaray’ın eski yöneticilerinden Burak Elmas, genel kurulda Mustafa Cengiz’i neden ibra etmediğini açıkladı. Twitter’dan nedenlerini sıralayan Elmas, ayrıca Galatasaray Lisesi mezunu olup başkan takım tutan üyelerin ihraç edilmesini istedi.

Sarı-kırmızılı kulüpte 3 dönem yöneticilik yapan Elmas’ın sözleri şöyle;

“Dursun Özbek dönemini idari olarak ibra etmedim. Mustafa Cengiz'in ilk dönemini mali ve idari ibra ettim. Son dönemini de mali ibra olarak ettim fakat idari olarak ibra etmedim. İdari ibra kararımı seçime gitsin diye değil başkanlığını beğenmediğim için etmedim. Benimle yaşadığı olaylarda yalan söylediği için, şampiyon takımı forvetsiz bıraktığı, Fatih Terim düşmanlarına gerekli tavrı koymadığı, devre arası transferlerini son ana bıraktığı, camia içine sert, Galatasaray düşmanlarına yumuşak davrandığı için ve sürekli gereksiz şekilde iletişim hataları yaptığı için ibra etmedim. Benim şahsi sebeplerim net. Beğenen beğenir, beğenmeyen beğenmez.”

Mustafa Cengiz’i neden ibra etmediğini açıkladı! ile ilgili etiketler Galatasaray Mustafa Cengiz
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.