Mustafa Cengiz'den Fenerbahçe'ye harcama limiti göndermesi

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz devre arasında yaptıkları transferlerde harcama limitlerine dikkat ettiklerini vurgulayarak “Her şeyi şeffaf olarak açıklıyoruz. Cevap veremeyeceğimiz hiçbir şey yok. İnşallah Messi, Ronaldo, Lewandowski gibi yıldızların olduğu bir takım da görürüz ancak biz şeffaflık istiyoruz” dedi.

Galatasaray'da devre arasında takıma katılan Deandre Yedlin, Mostafa Mohammed ve Gedson Fernandes için imza töreni düzenlendi.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz yaptığı açıklamada TFF'nin koyduğu harcama limitlerine göre transfer yaptıklarını söyledi. Yeni transferlerden Mostafa Mohammed ise geçen sezon Fenerbahçe'den teklif aldığını itiraf ederek Galatasaray'da olduğu için daha mutlu olduğunu dile getirdi.

Fenerbahçe maçında harika bir gol atarak takımına galibiyeti getiren Mostafa Mohamed, oynadığı ilk iki maçta üç gol atarak muhteşem bir başlangıç yapan Onyekuru, Gedson Fernandes ve Yedlin için imza töreni düzenleniyor. Başkan Mustafa Cengiz ve yönetim kurulu üyeleri de basın toplantısına katılıyor. Mustafa Cengiz, transfer edilen oyuncuların kendilerini tercih ettiklerini ifade etti.

Mustafa Cengiz'den Fenerbahçe'ye harcama limiti göndermesi

MOSTAFA MOHAMED'DEN FENERBAHÇE İTİRAFI

Galatasaray'ın Mısırlı golcüsü Mostafa Mohamed ise geçen sezon Fenerbahçe'den teklif aldığını itiraf etti. Mohamed, "Evet, geçen sene Fenerbahçe'den teklif aldım ama Galatasaray'da olmak benim için daha mutluluk verici" ifadelerini kullandı.

MUSTAFA CENGİZ'DEN FENERBAHÇE'YE GÖNDERME

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz ise yaptığı açıklamada Fenerbahçe'ye gönderme yaparak harcama limitleri içinde transfer yaptıklarını söyledi. Cengiz'in açıklamalarından satır başları şöyle:

“Limitler içinde kalmaya çok büyük hassasiyet göstererek hiçbiriyle çifte sözleşme yapmadan gerçekleştirdiğimiz net transferlerdir. Tek tek teşekkür ediyorum. Onyekuru hem Türkiye'den hem Avrupa'dan teklif aldı. Gedson bizi tercih etti. Hepsine bizi seçtikleri için teşekkür ediyorum. Futbolcu köle değildir. Ahlaksız teklifler vererek bazıları hariç hepsini alamazsınız. Ben bizi tercih etmeyen futbolcular için de bir şey söylemiyorum. Galatasaray'ı tercih ettiler. Kendilerine bir sürü teklif vardı.

Mustafa Cengiz'den Fenerbahçe'ye harcama limiti göndermesi - Resim : 2

Bazıları yazıyor "Manavdan Ali'yi al, şunu al, bunu al!'' yok öyle bir dünya. Ben herkesi alırsam, başka takıma kimse kalmaz! Keşke bende serbest olsam da alabilsem, öyle bir durumumuz yok. FIFA sürekli üzerimizde. Öyle "Ali'yi al 20 milyon Euro'ya sat" artık öyle bir şey yok. Her şeyi şeffaf olarak açıklıyoruz. Cevap veremeyeceğimiz hiçbir şey yok. İnşallah Messi, Ronaldo, Lewandowski gibi yıldızların olduğu bir takım da görürüz ancak biz şeffaflık istiyoruz.”

MAÇIN BAŞINDA PENALTI VERİLMEDİ!

“Biz VAR geldiğinden beri Kadıköy'de mağlup olmuyoruz. Ben asla Fenerbahçe camiasına söz söylemem ama yönetimlerin bu tutumu hoş değil. Diyelim ki kale arkasından görüntü doğru ofsayt gol oldu. Sen maçın başında penaltıyı vermedin, onları verse ne olacaktı? Kol öndeymiş bilmem ne. Yapmayın Allah aşkına..

Mustafa Cengiz'den Fenerbahçe'ye harcama limiti göndermesi - Resim : 3

Yapılan açıklamalarla yazımızı kışa çevirmek istediler. Mağlubiyeti kabul etmek de onurlu bir davranıştır. 21 yıldır o sahada mağlup oluyorduk. VAR geldiğinden beri mağlup olmuyoruz. Tavırlarını hoş karşılamadım. Voleybol maçında bizi yendiler. Kayıtlara bakın. Sevgili başkanları gelip benim yanımda alkışlıyor. Fenerbahçe'nin aleyhine konuşmam. Utanırım. Benim arkadaşlarım, yakın akrabalarım var.

Millet gırgır geçiyor ama illa Pera doğumlu mu olmak lazım. Ben Antepliyim, bununla da gurur duyarım. Ülkemden onur duyuyorum! Galatasaraylı olduğum gibi Antepli olmaktan da onur duyuyorum. Giresunlu olsam da gurur duyarım. Galatasaraylı olmaktan da gurur duyuyorum.

Statta bizim üstümüzü arama gibi bir durum olmadı. 'Efendim buyrun listeye bakalım' dediler. Ne listesi? diyerek kızdım. 29 kişinin olduğunu söylediler. Tek tek bekledim, olay çıkmasın diye ama çok kırıldım. Sol tarafta bir bölüm çocuk, çocuk, kadın, erkek maçtaydı. Biz dedikodular duyduk çünkü. Sağlık çalışanı altında stada seyirci sokulacakmış, bunu yapmayın' dedik. Stat ana-baba günü. Kapıda onlarca araba. Yüzlerce insan bekliyor. Bunların hiçbiri sağlık çalışanına benzemiyor dedim.”

Öte yandan imza törenine katılan yeni transferlerin yaptığı açıklamalar söyle,

DEANDRE YEDLIN

Mustafa Cengiz'den Fenerbahçe'ye harcama limiti göndermesi - Resim : 4

"Galatasaray, tanımadığım bilmediğim bir takım değil. Küçükken, Amerika'da futbol henüz yaygın değilken çok az takımlar biliniyordu. Bildiğim takımlardan biri Galatasaray'dı. Umarım takımımla şampiyonluk yaşarım."

MOSTAFA MOHAMED

Mustafa Cengiz'den Fenerbahçe'ye harcama limiti göndermesi - Resim : 5

"Bismillahirrahmanirrahim. Herkese çok teşekkür ediyorum. Galatasaray'ı ikinci ailem gibi hissediyorum. Fenerbahçe'ye gol attıktan sonra Galatasaray taraftarlarını mutlu ettiğim için çok sevinçliyim... Geçen sezon Fenerbahçe'den teklif geldi ama Galatasaray'da olduğum için daha mutluyum."

GEDSON FERNANDES

Mustafa Cengiz'den Fenerbahçe'ye harcama limiti göndermesi - Resim : 6

"Galatasaray taraftarı ve Galatasaray camiası bana büyük destek veriyor, kendimi evimde gibi hissediyorum. Umarım sezon sonunda bu büyük camia ile şampiyonluk sevinci yaşarım..."

Mustafa Cengiz'den Fenerbahçe'ye harcama limiti göndermesi ile ilgili etiketler Galatasaray Mustafa Cengiz Fenerbahçe galatsaray mostafa mohammed yedlin Gedson Fernandes harcama limiti
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.