G.Saray menü başına ne kadar kazanacak?

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, TAB Gıda ile yapılan sponsorluk anlaşmasının imza töreninde konuşuyor...

Mustafa Cengiz: "Burger King ile rakip 2 takımımızın da sponsorluk imzalamasıyla taraftarımız büyük tepki göstermişti. Biz başka Burger yiyeceğiz diye... Lütfen fastfood yiyecekseniz önünüzdeki bariyerleri kaldırın ve Burger King yiyin."

G.Saray menü başına ne kadar kazanacak?

Rakip iki kulübümüz imzaladığı zaman taraftardan bazı tepkiler aldık ama biz o sürede görüşmeler yapıyorduk. Taraftarlarımıza başlangıç olarak şunu söylemek istiyorum: Kafanızdaki bariyerleri kaldırın ve fast food yiyecekseniz Burger King yiyin. 2-3 hafta süren görüşmeler sonunda Burger King bizlerle iyi olanaklarda imza attı. Destek için teşekkür ediyorum. Bu anlaşma ile Galatasaray sponsorluk ve mali destek açısından ciddi bir kaynak yaratmış oldu. Bu kaynak önümüzdeki sene faaliyet raporlarında görünecek. İnşallah hayallerimize kavuşuruz. TAB Gıda, Türkiye'nin kaynağında yetişen ve dünya çapında bir marka tıpkı Gaatasaray gibi. Anlaşma 5 yıllık ve sağlıklı. Bunu buradan camiamıza müjdeliyorum.

Galatasaray menüsünü tercih ettiğinizde, menüden Galatasaray 1.6 TL gelirimiz olacak.

 

G.Saray menü başına ne kadar kazanacak? ile ilgili etiketler Galatasaray Mustafa Cengiz Transfer Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.