Mustafa Cengiz'den Belhanda açıklaması

Mustafa Cengiz: "Belhanda yönetimin aldığı karar. Rakipler bizi zayıflatmak için bir sorun var havası yaratmaya çalışıyorlar. Hocamız onay mercii değil, onay merciimiz genel kuruldur. Hocamızla asla ve asla aramızda hiçbir sorun yok. Hocamız bu tuzağa düşmedi, teşekkür ediyorum."

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Fernando Muslera için Seyrantepe'de düzenlenen imza töreninde açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz günlerde sürpriz bir şekilde sözleşmesi feshedilerek takımdan gönderilen Younes Belhanda konusuna değinen Cengiz, "Belhanda yönetimin aldığı karar. Rakipler bizi zayıflatmak için bir sorun var havası yaratmaya çalışıyorlar. Hocamız onay mercii değil, onay merciimiz genel kuruldur. Hocamızla asla ve asla aramızda hiçbir sorun yok. Hocamız bu tuzağa düşmedi, teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Cengiz, Muslera için ise şunları söyledi: "Muslera, öyle bir isim ki... Yerli, yabancı herkesin ittifakla sevdiği ve saygı duyduğu bir isim. Bu tip sevgiyi lafla alamazsınız. Diğer futbolcular sakın alınmasın hepsi değerli. Bize olumsuz bakan rakiplerimiz bile Muslera'ya saygı ve sevgi gösteriyor. Ayağı kırıldığında yokluğunu şiddetle aradığımız bir isim. Sakın 2. ve 3. kalecilerimiz alınmasın çünkü o Muslera."

"Muslera, 3 milyon 750 bin euro'dan 2.5 milyon euro'ya indi. Müthiş bir indirim. Gerçek kaptanlık, üç kuruşun peşine düşmedi. Kendisine çok iyi teklifler olmasına rağmen bunları yaptı."

Mustafa Cengiz'den Belhanda açıklaması ile ilgili etiketler Galatasaray Mustafa Cengiz younes belhanda
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.