Mustafa Cengiz'den açıklama geldi!

Galatasaray'da Başkan Mustafa Cengiz ile Teknik Direktör Fatih Terim dün bir araya geldi. Yaklaşık iki saat süren bir toplantı gerçekleştirildi.

Hem Süper Lig'e hem de Şampiyonlar Ligi'ne kötü bir başlangıç yapan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim ile başkan Mustafa Cengiz arasında bir görüşme gerçekleşti. Son dönemde iki isim arasında bir gerginlik olduğu iddia ediliyordu.

Yaklaşık 2 saat süren görüşmenin ardından Mustafa Cengiz'den açıklama geldi.

''ARAMIZI KİMSE BOZAMAZ''

Görüşmeyle ilgili konuşan Başkan Mustafa Cengiz, ''Hocamız Fatih Terim ile aramızda hiçbir sorun yok. Söylenenler doğru değil. Konu çok abartılıyor. Aramızı kimse bozamaz'' ifadelerini kullandı.

Fatih Terim, Gençlerbirliği maçının ardından verdiği demeçte, ''Ben konuşmak istemiyorum, konuşunca ceza alıyorum. Biraz da ceza almayanlar konuşsun'' şeklinde konuşmuş ve ardından Mustafa Cengiz, ''Herkes vazifesini yapacak'' demişti.

Öte yandan ligdeki durumu da değerlendiren Başkan Cengiz, ''Lider Alanyaspor ile aramızda yalnızca 4 puan fark var. Ayrıca Yeni Malatyaspor ve Konyaspor maçlarında 3 puan elimizden kaçtı. Orada kaybedilen 4 puan elimizde olsaydı şu an liderdik. Futbolda böyle sonuçlar var'' dedi.

Mustafa Cengiz'den açıklama geldi! ile ilgili etiketler Galatasaray Mustafa Cengiz Fatih Terim
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.