Mustafa Cengiz Kararını verdi! Başkan adayı olacak mı?

Mustafa Cengiz başkan adayı olacak mı? Galatasaray'da mayıs ayındaki seçim öncesi mevcut başkan Mustafa Cengiz'in ailesi ile görüşmesinden sonra aday olmayacağı iddia edildi.

Galatasaray'da seçim öncesi hareketlilik! Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz yeniden aday olacak mı?

Galatasaray'da mayıs ayında gerçekleşecek olan seçimler öncesi adaylar belli oldu. Sarı-kırzmılılarda gözler mevcut başkan Mustafa Cengiz'e çevrildi. Türkiye Gazetesi'nden Yalımcan Sarpyel'in haberine göre; Sağlık durumuyla alakalı doktorları ve ailesiyle istişare yapan Cengiz bugünkü yönetim toplantısında seçime girmeyeceğini açıklayacak.

Mustafa Cengiz'in aday olmaması durumunda ikinci başkan Abdurrahim Albayrak'ın adaylığını koyması bekleniyor. Adaylık için kolları sıvayan Albayrak eğer beklediği geri dönüşleri alabilirse adaylığını önümüzdeki hafta resmen açıklayacak ve koltuğa talip olan beşinci isim olacak.

Mustafa Cengiz Kararını verdi! Başkan adayı olacak mı? ile ilgili etiketler Süper Lig Galatasaray Mustafa Cengiz Abdurrahim Albayrak seçim
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.