Mustafa Cengiz itiraf etti! "İstifa etmeyi çok düşündüm"

Mustafa Cengiz neden aday olmadı? Galatasaray'ın 'Tarihi imza' şeklinde açıkladığı anlaşmadan bahseden Cengiz, açıklamalarında adaylık konusuna da yer verdi. Mustafa Cengiz, "Yönetim Kurulu listem, imzalarım, hazırdı ama seçime girmedim. İmzalar toplansa da ‘Ben son olarak aday olmak istemiyorum’ dedim..." ifadelerini kullandı.

Mustafa Cengiz'den adaylık ve istifa açıklaması! Galatasaray'ı bekleyen başkanlık seçimi öncesi Mustafa Cengiz çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Aday olmayacağını belirten Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, 'Tarihi imza' şeklinde duyurulan anlaşma hakkında da konuştu. Bankalar Birliği anlaşması ve genel kurul ile ilgili Hürriyet Gazetesi'ne açıklamalarda bulunan Cengiz, "Geleceği temiz bir Galatasaray bırakmak istedim göreve gelecek yeni yönetime. Ben seçimlerle değil, Bankalar Birliği anlaşması ve borç yapılandırması ile uğraştım. Bu imzaları atmasak, Galatasaray’ın önümüzdeki sezon için lisanslama ile ilgili sıkıntıları oluşabilirdi." ifadelerini kullandı.

MUSTAFA CENGİZ NEDEN ADAY OLMADI?

Mustafa Cengiz'in seçim öncesi aday olmayacağını belirtmesinin ardından taraftarların aklına "Neden aday olmadı?" sorusu geldi. Açıklamalarında "Yönetim Kurulu listem, imzalarım, hazırdı..." ifadelerini kullanan Galatasaray Başkanı, adaylığı ile ilgili "Yönetim Kurulu listem, imzalarım, hazırdı ama seçime girmedim. İmzalar toplansa da ‘Ben son olarak aday olmak istemiyorum’ dedim. Geride kalan 3 yılda kulübü iyi yönetmişiz ki, bugün 6 başkan adayı birden var. Görevi bırakmayı, istifa etmeyi çok düşündüm. Açık söyleyeyim; pandemi olmasa istifa ederdim. Fakat pandemi koşulları nedeniyle Galatasaray daha zor bir tablo içine düşebilirdi. Bu yüzden istifa etmedim." sözlerini sarf etti.

"KİMSEYLE İŞ BİRLİĞİM YOK"

İstifa açıklamalarının ardından sadece Abdurrahim Albayrak ile konuştuğunu belirten Mustafa Cengiz, "Benim kimseyle iş birliğim yok. Göreve aday olmak isteyen herkesi, tüm kurul üyelerini serbest bıraktım. Başkan adayları arasında olan Yiğit Şardan ile bir kelime dahi konuşmadım. Sadece Abdurrahim Albayrak ile konuştum ve kararını bana ilettikten sonra da kendisine hizmetleri için teşekkür ettim." dedi.

 

Mustafa Cengiz itiraf etti! "İstifa etmeyi çok düşündüm" ile ilgili etiketler Mustafa Cengiz Galatasaray seçim adaylık
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.