Mustafa Cengiz: Hangi oyuncuya gidersek ona gidiyorlar

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Galatasaray TV'ye hastalığından tedavisine, Gaziantep maçından transferdeki gelişmelere kadar önemli açıklamalarda bulundu. "Her şeyden haberim var" diyen Cengiz, Mert Hakan Yandaş için Fenerbahçe'nin de devreye girmesini eleştirdi. Cengiz, "Bazı takımlar scout ekibi oluşturmuyor. Galatasaray hangi oyuncuya giderse ona gidiyor." diye konuştu.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, GS TV'de sağlığı ve spor gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Mustafa Cengiz'in açıklamaları şu şekilde;

Murphy kanunlarından biri der ki hiçbir terslik tek başına gelmez. Kesin bir terslik daha olur. Bana da 3 tane terslik geldi fakat azim, irade ve doktorlarımın müthiş gayretiyle bu ses düzeyine ulaştım. İlk ameliyatın üstünden 1.5 ay oldu. İki tümör vardı. Doktorlar o kadar başarılıydı ki, bana söylemeden 3. tümörü de almışlar.

''SON NEFESİME KADAR ÇALIŞMAM GEREKTİĞİNE İNANDIM''

Benim için en kolay şey istifa ama ben bunu yapamam. O kadar gelen mesaj var ki bana... Kendimi yaşamak zorunda hissettim. Son nefesime kadar çalışmam gerektiğine inandım. Galatasaray için bunu yapmam gerektiğine inandım. Kendim, kendim olmaktan çıktım. Benim hiçbir gizli ajandam yok. Başarılı olmadığıma inandığımda giderim.

''BEN COVİD-19'DAN ÇIKTIM, BAYILDIM''

Bu süreçte beni üzen bir şey var. Ben Covid-19'dan çıktım, bayıldım. Abdurrahim Bey'i çağırdım, banka hakkında sorular sordum. Doktorlar şaşırdı. Bunu marifet olsun diye söylemiyorum. Hep toplantı yaptık, doktorlar adeta beni kovaladı.

 Yapılan 1.5 aylık işlemlerin virgülüne kadar haberim var. Taraftar endişe etmesin. Baş yok, meydan ıssız zannetmesinler. Her şeyden haberim var.

HAKEMİ ELEŞTİRDİ

Gaziantep'i tebrik ederim, son dakikalarda üzerimize çok iyi baskı yaptılar. Ben teknik heyeti, oyuncuyu eleştiremem. Burada eleştireceğim tek kişi hakem. Yayıncı kuruluş gösteriyor, rakip kaleci 19 saniye topu tutmuş. Ey hakem onu neden çalmıyorsun? Ben bütün Türk hakemlerinin art niyet taşımadığına inanmak istiyorum ama önce Rize maçı, sonra bu maç, beni derinden yaraladı. Alper Ulusoy, Gaziantep kalecisi 18 saniye topu tutmuş. Şimdi ben burada kuşkulanırsam haksız mıyım?

''ARAYI KOPARTACAK DİYE ALGI OLUŞTURULDU''

Sanki Galatasaray'ın üçüncü defa şampiyon olması mali açıdan arayı kopartacak diye algı oluştu. O kadar yalan, o kadar haksız, o kadar uyduruk iftiralar ve iddialar ortaya atılıyor ki, insanlar kendi söylediği yalana kendisi inanıyor.

''SÖYLERSEM SOKAĞA ÇIKAMAZLAR''

Galatasaray, Türkiye'nin en büyük camiası. Bugün %40'ı aşmış bir taraftar kitlemiz var ve bu kitle giderek büyüyor. Tabii ki rakipler bunun önünü kesmek durumunda, onları da anlayışla karşılıyorum. Rakibin talip olduğu bir futbolcuya, bir başka takımın talip olması, ki 2 yıldır bunu yaşıyorum. Hatıralarımı söyleyeceğim ama söyleyemiyorum, söylersem sokağa çıkamazlar.

FENERBAHÇE'Yİ ÜSTÜ KAPALI ELEŞTİRDİ

Rakibin dengesini bozmak için bizce yanlış yollara başvuruluyor. Bazı takımlar scout ekibi oluşturmuyor. Galatasaray hangi oyuncuya giderse ona gidiyor. Biz, bizi istemeyeni istemeyiz. Ama uyduruk nedenlerle, ama parasal nedenlerle. Biz bu kültürle yetiştik. Bir takım çevreler önümüzü kesmeye çalışıyor. Hiç kimseye boyun eğmeyeceğiz.

Mustafa Cengiz: Hangi oyuncuya gidersek ona gidiyorlar ile ilgili etiketler Mustafa Cengiz Fenerbahçe Galatasaray GS TV Gaziantep hakem Mert Hakan Yandaş covid-19
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.