Mustafa Cengiz, Club Brugge başkanını ağırladı!

Galatasaray ile Club Brugge arasında oynanacak olan kritik Şampiyonlar Ligi mücadelesinden önce iki kulübün başkanları Türk Telekom Stadı'nda bir araya geldi.

Galatasaray'ın Club Brugge ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi mücadelesi öncesinde iki kulübün başkanları Türk Telekom Stadı'nda bir araya geldi.

Mustafa Cengiz, Club Brugge başkanını ağırladı!

"HAK EDEN KAZANSIN"

Mustafa Cengiz açıklamasında, "Biz Brugge'de çok iyi ağırlandık. Orada ateşli bir taraftar vardı. En ateşli seyirciyi orada gördük. Ama çok daha ateşli seyirciyi burada görecekler, başkanım kendini hazırlasın. Bizim de ateşli taraftarımızın gücü umarım sahaya yansır ve iyi bir maç olur diye düşünüyorum. Hak eden kazansın, umarım hak eden Galatasaray olur" sözlerini kullandı.

DIAGNE AÇIKLAMASI

Mbaye Diagne'nin ocak ayında geri dönme ihtimali sorulurken Mustafa Cengiz, "Diagne bizim futbolcumuz. Kendisinin her alanda hem aile düzeni, futbol düzeni, her anlamda başarılı olmasını isteriz. Kendisini kiraladık. Orada gelişmesini diliyoruz" açıklamasını yaptı

Mustafa Cengiz, Club Brugge başkanını ağırladı! ile ilgili etiketler Galatasaray Mustafa Cengiz Diagne Club Brugge Türk Telekom Stadı UEFA Şampiyonlar Ligi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.