Mustafa Cengiz başkan adaylığından vazgeçti

Galatasaray'da Mustafa Cengiz dönemi sona eriyor. Sarı-Kırmızılı kulübün başkanı, yaklaşan seçimler öncesi kararını duyurdu. 71 yaşındaki iş insanı, haziran ayında yapılması planlananan başkanlık seçiminde aday olmayacağını resmen açıkladı.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, haziran ayında yapılması planlanan seçimli olağan genel kurulda başkan adayı olmayacağını açıkladı. Aday olup olmayacağı merak edilen Cengiz, Twitter hesabından son kararını duyurdu.

2018'de Dursun Özbek'ten boşalan koltuğa oturan ve 2017-18 sezonunda gelir gelmez şampiyonluk yaşayan 71 yaşındaki Cengiz, ertesi sezon 2'de 2 yapmıştı. Galatasaray, Mustafa Cengiz döneminde bir Türkiye Kupası, bir de TFF Süper Kupa kaldırdı.

Galatasaray'da herkes başkanlık seçiminin ne zaman gerçekleşeceğini merak ediyor. 29 Mayıs'ta yapılacağı aylar önceden açıklanan ancak dün Ankara'dan gelen haberle "pandemi nedeniyle" ileri bir tarihe ertelenen seçimli olağan kurulun haziran ayı içerisinde yapılması bekleniyor.

Sarı-Kırmızılı kulübün 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak, "Camiamız hiç merak etmesin, Kulübümüz Olağan seçimi en geç Haziran ayı içerisinde yapılacaktır" şeklinde bir açıklama paylaştı.

 Camianın önde gelen isimlerinden Adnan Polat ise aday olacağı yönündeki iddiaları dün yalanlamıştı. Galatasaray'ın başkan adaylar Mustafa Cengiz, Burak Elmas, Metin Öztürk ve Eşref Hamamcıoğlu...

Mustafa Cengiz başkan adaylığından vazgeçti ile ilgili etiketler Galatasaray Mustafa Cengiz
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.