Mustafa Cengiz basın toplantısı GS TV canlı izle!

Mustafa Cengiz basın toplantısı GS TV canlı izlemek için Galatasaraylı taraftarlar arayışlarına başladı. 14 Ocak 2021 tarihinde saat 14.00’da GS TV kanalından basın toplantısı düzenleyecek olan Başkan Mustafa Cengiz’in Fatih Terim açıklamaları büyük bir merakla beklenmekte.

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, GS TV kanalından düzenleyeceği basın toplantısı ile sarı kırmızılı taraftarlara seslenerek son günlerin en çok konuşulan ismi Fatih Terim konusuna açıklık getirecek.

Mustafa Cengiz basın toplantısı GS TV canlı izle!

Sezon sonunda Galatasaray’dan ayrılacağı sinyallerini veren Fatih Terim’in hafta içinde kupada Yeni Malatyaspor maçının ardından yapmış olduğu açıklamalar bu iddiaları doğru kılar nitelikte oldu. Başkan Mustafa Cengiz’in saat 14.00’da GS TV’de yapacağı açıklamaların gündeme bomba gibi düşmesi beklenirken sarı kırmızılı taraftarlardan da Terim’e büyük bir destek geldi.

Bir grup taraftar dün akşam saatlerinde Terim’in evinin önüne giderek ona destekte bulunurken tüm bu yaşananların ardından Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz’in neler söyleyeceği şimdiden merak edilmekte.

Mustafa Cengiz basın toplantısı GS TV canlı izle! ile ilgili etiketler Mustafa Cengiz GS TV GS TV canlı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.