Mustafa Cengiz, Albayrak'ı böyle engelledi!

Galatasaray'da genel kurul sırasında Başkan Mustafa Cengiz, İkinci Başkan Abdurrahim Albayrak'ın yönetimin mali yönden ibra edilmesi kararı sonrasında alkış tutmasını böyle engelledi ve adeta yaşanacakları önceden tahmin etti.

Galatasaray Kulübü’nün Yıllık Olağan Genel Kurul Toplantısı, Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilirken kongrede uzun süre hafızalardan unutulmayacak bir sahne yaşandı.

İbra oylamasının yapıldığı esnada Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, üyelerin oylamada pozitif bir görüş belirtmesinin ardından bu kararı alkışladı.

Mustafa Cengiz, Albayrak'ı böyle engelledi!

Kendisine yönelik eleştirilerin ardından biraz gergin olduğu gözlenen Mustafa Cengiz, yardımcısı Albayrak’a müdahale etti ve alkışlamasını engelledi.

Mustafa Cengiz’in, Abdurrahim Albayrak’ın alkışlamasına engel olduğu bu anlar Galatasaray TV’de izleyicilere de yansıdı.

 

Mustafa Cengiz, Albayrak'ı böyle engelledi! ile ilgili etiketler Galatasaray Mustafa Cengiz Abdurrahim Albayrak
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.