Mustafa Ceceli’yi çıldırtan iddia!

Şarkıcı Mustafa Ceceli, sevgilisini ailesiyle tanıştırdığı haberine sosyal medya hesabından isyan etti.

Özel hayatındaki kaos nedeniyle gündemden düşmeyen Mustafa Ceceli’nin Temmuz ayında evlilik hazırlığı yaptığı Selin İmer’i ailesine el öpmeye götürdüğü iddia edilmişti. Dokuz yıllık eşinden boşanmadan önce aşk yaşamaya başladığı ortaya çıkan sosyetik sevgilisi Selin İmer’le Florya’da yaşayan ailesinin yanına gittiği iddiası Mustafa Ceceli’yi çılgına çevirdi.

“ANCAK İDDİA EDİLDİ YAZARSIN”

Mustafa Ceceli, ailesinin başta karşı çıktığına da yer verilen gazete haberini paylaşan internet sitesine tepki gösterdi ve Duymayan Kalmasın’ın haberine göre “Bir kere de iddia edilmeyen doğru bir şeyi yazsan şaşarım, anca iddia edildi yazarsın” cümlesine yer vererek isyan etti.

Mustafa Ceceli’yi çıldırtan iddia! ile ilgili etiketler Mustafa Ceceli Haber selin imer el öpmeye götürdü aile iddia edildi
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.