Mustafa Ceceli'den sert tepki... Tehdit ve hakaretler savurdu!

Geçtiğimiz günlerde "Eşinin eski sevgilisiyle aynı karede yer aldı" haberleri çıkan Mustafa Ceceli, "Çok ileri gidiyorsunuz pislikler, akıllı olun" diyerek ateş püskürdü.

Mustafa Ceceli'nin bir düğünde Selin İmer'in eski sevgilisi Alican Ulusoy'la fotoğraf çektirdiği ortaya çıktı.

Ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli, eşiyle birlikte bir arkadaşlarının düğününe gitmiş ikilinin fotoğrafları çok konuşulmuştu. Ceceli, iddialara sosyal medya hesabından ateş püskürdü.

KARISININ ESKİ SEVGİLİSİYLE AYNI KAREDE HABERLERİ ÇIKMIŞTI

"Mustafa Ceceli, eşinin eski sevgilisiyle fotoğraf çektirdi" haberleri gündeme bomba gibi düşmüştü. Ceceli, çıkan haberlere ateş püskürdü.

fft16_mf10205036

"EŞİMİN EN YAKIN ARKADAŞI"

Mustafa Ceceli şöyle cevap verdi: "Şerefi beş paralıklara yazıyorum: Eşimin en yakın arkadaşını sevgilisi diye yazan ve konuşan pislikler... Çok ileri gidiyorsunuz... Akıllı olun... Bu ülkede hukuk var. Çamur atarsın ama izini kendi üstünde bulursun..."

Mustafa Ceceli'den sert tepki... Tehdit ve hakaretler savurdu! ile ilgili etiketler Mustafa Ceceli Düğün Sevgili selin imer alican ulusoy eski
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.