Mustafa Ceceli'den anlamlı hareket! Down sendromlu hayranıyla bir araya geldi

Şarkıcı Mustafa Ceceli pandemi sonrası ilk konserini Hatay'da verdi. İskenderun ilçesinde down sendromlu Cansu Karamutlu’nun (26), hayranı olduğu şarkıcı Mustafa Ceceli ile buluşma hayali de gerçek oldu. Konser öncesi Cansu ile bir araya gelen Ceceli sohbet edip, fotoğraf çektirdi.

Türk pop müziği şarkıcısı Mustafa Ceceli, İskenderun’da pandemi sonrası düzenlenen festivalde sahneye çıkmak için dün ilçeye geldi. Konser öncesi down sendromlu hayranı Cansu Karamutlu’nun kendisini görme isteğini kırmayan Ceceli, genç kızla bir araya geldi.

Mustafa Ceceli'den anlamlı hareket! Down sendromlu hayranıyla bir araya geldi

Uzun yıllardır Ceceli’nin hayranı olduğunu ve şarkılarını ezbere bildiğini belirten Karamutlu’nun şarkıcı ile buluşmasında duygusal anlar yaşandı. Ceceli ile bir süre sohbet eden Karamutlu, daha sonra onunla hatıra fotoğrafı çektirdi. Ceceli, genç kıza ilçeye bir daha geldiğinde birlikte şarkı söyleme sözü verdi.

Mustafa Ceceli'den anlamlı hareket! Down sendromlu hayranıyla bir araya geldi - Resim : 2

Pandemi sürecinden sonra ilk defa bir konsere çıkacağını söyleyen Ceceli, daha sonra yaklaşık iki saat kaldığı sahnede seslendirdiği şarkılarıyla İskenderunluları coşturdu.

Mustafa Ceceli'den anlamlı hareket! Down sendromlu hayranıyla bir araya geldi - Resim : 3


(DHA)

Mustafa Ceceli'den anlamlı hareket! Down sendromlu hayranıyla bir araya geldi ile ilgili etiketler Hatay Mustafa Ceceli Konser Cansu Karamutlu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.