Mustafa Ceceli Selin İmer'le evliliği hakkında ilk kez konuştu! Tüm sorular yanıtını buldu...

Sinem Ceceli ile ayrılma kararlarına henüz kimse inanamıyorken boşanmanın hemen ardından Selin İmer ile fotoğrafları basına sızan Mustafa Ceceli hemen Selin İmer ile evlenmişti. Tüm bunların kısa sürede olması ise büyük bir magazin olayı olmuştu. Mustafa Ceceli ve Selin İmer çifti her şeyi sessiz sedasız yaptı. Basına tek bir fotoğraf bile verilmedi. Aradan bunca vakit geçmesinin üzerinden Mustafa Ceceli, Selin İmer ile olan evliliği ve hamilelik iddiaları hakkında ilk kez konuştu.

Mustafa Ceceli önceki gün Kastamonu'da konser verdi. Konserin hemen ardından ise özel hayatı ile ilgili çok özel açıklamalarda bulundu.

Daha önce evliliği hakkında tek bir kelime etmeyen, röportaj vermeyen Mustafa Ceceli bunun sebebi olarak iş yoğunluğu ve araya sıkıştırdığı ufak tatillerini gösterdi.

etwetwwetet

BALAYINA DAHA GİTMEDİLER

Mustafa Ceceli henüz balayı yapmadıklarını, sonbaharda balayına çıkacaklarını söyledi.

wrewetwetw

SELİN İMER HAMİLE Mİ?

Selin İmer gün geçtikçe artan kiloları ile konuşuluyordu. Bu yüzden Selin İmer'in hamile olduğu iddia edilmişti. Mustafa Ceceli bu iddiayı kesin bir dille yalanladı.

rtwetwte

ESKİ EŞLE KESİNLİKLE GÖRÜŞMÜYOR

Mustafa Ceceli oğlu Arın'ın kendisine gelip kaldığını ancak eski eş Sinem Gedik ile görüşmediklerini söyledi. Sinem Gedik ile görüşmemelerinin sebebi ise her iki tarafın iş yoğunluğu olduğunu belirtti.

Mustafa Ceceli Selin İmer'le evliliği hakkında ilk kez konuştu! Tüm sorular yanıtını buldu... ile ilgili etiketler Mustafa Ceceli konser verdi ozel açıklama hamile mi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.