Mustafa Ceceli 29 Ekim resepsiyonuna neden davet edilmedi?

Son dönemlerde özel hayatıyla magazin manşetlerini süsleyen Mustafa Ceceli, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ev sahipliği yaptığı 29 Ekim resepsiyonuna davet edilmedi. Daha önce Erdoğan tarafından verilen programlara katılan Ceceli'nin 29 Ekim resepsiyonuna davet edilmemesi "Erdoğan, Ceceli'yi sildi" şeklinde yorumlandı.

Dokuz yıllık evliliğini anlaşmalı bir şekilde sonlandırdıktan sonra Selin İmer ile nikah masasına oturan Mustafa Ceceli, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından verilen 29 Ekim resepsiyonuna davet edilmeyen isimler arasında yer aldı.

GÖZLER MUSTAFA CECELİ’Yİ ARADI

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Beştepe’de düzenlenen resepsiyona katılan isimler kadar katılmayanlar da dikkat çekti. Bunlarda biri de dokuz yıllık evliliğini anlaşmalı bir şekilde sonlandırdıktan sonra Selin İmer ile nikah masasına oturan Mustafa Ceceli’ydi.

“ERDOĞAN, CECELİ’Yİ SİLDİ”

Daha önce Erdoğan tarafından verilen programlara katılan Ceceli’nin 29 Ekim resepsiyonuna davet edilmemesi “Erdoğan, Ceceli’yi sildi” şeklinde yorumlandı.

Geçtiğimiz günlerde New York'a uçan Ceceli çifti, bir nevi küçük bir Amerika turunda. Çift, New York'un ardından Los Angeles'a ve oradan da Miami'ye geçti.

Mustafa Ceceli 29 Ekim resepsiyonuna neden davet edilmedi? ile ilgili etiketler Mustafa Ceceli Erhan Çelik Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı 29 Ekim selin imer
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.