Mustafa Baki Ersoy kimdir?

Mustafa Baki Ersoy kimdir? MHP Kayseri Milletvekili Mustafa Baki Ersoy, basına yapmış olduğu açıklamaların ardından partisinin disiplin kuruluna sevk edildi. Peki; Mustafa Baki Ersoy kaç yaşında, kimdir?

Mustafa Baki Ersoy kimdir? MHP Kayseri Milletvekili Mustafa Baki Ersoy'un kim olduğu arama motorlarında sorgulanıyor. Milletvekili Ersoy, basına yaptığı açıklama nedeniyle partisinin disiplin kuruluna sevk edildi.

NE OLDU?

Mustafa Baki Ersoy, "Açıklanan rakamların üzerinde enflasyon oranları var. Zamlar bu milletin belini büküyor. Bunlar gerçek. Bunları görmemezlikten gelemeyiz. Bunları konuşmamız gerekiyor. Bunları yok sayamayız. Bir şey yok saydığınızda problem ortadan kalkmıyor ve bu tepkiyi getiriyor." sözleri sonrası MHP tarafından disipline sevk edilmişti.

Mustafa Baki Ersoy kimdir, kaç yaşında? MHP Kayseri Milletvekili Ersoy disiplin kuruluna sevk edildi!

MUSTAFA BAKİ ERSOY KİMDİR?

Aslen Yozgatlı olan Mustafa Baki Ersoy, 3 Nisan 1981 tarihinde doğmuştur. İlk ve ortaöğretimini Kütahya ve Sivas illerinde tamamlayıp lise öğrenimini Yozgat ilinde tamamlamıştır. Mustafa Baki Ersoy, yüksek öğrenimini Erciyes Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde İktisat bölümünde tamamlamıştır.

Hukuk fakültesinde özel hukuk bölümünde yüksek lisans eğitimi devam etmektedir. Üniversite eğitimine devam ederken iş hayatına atılan Ersoy, Ersoy Müteahhitlik ve Sipil Zeytincilik yönetim kurulu başkanlığı görevini yürütmektedir. Öğrenim hayatı boyunca Ülkü Ocakları Eğitim Vakfı bünyesinde Birim Başkanlıkları görevlerinde aktif olarak yer alan Ersoy, Erciyes Üniversitesinde Üniversite teşkilat başkanlığı yapmıştır. 2007-2011 yılları arasında Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Başkan Yardımcılığı görevinde bulunmuştur. Daha sonra 8 şubat 2015 tarihinde Kayseri Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı seçilen Ersoy 27. Dönem milletvekili Aday Adaylığı nedeniyle istifa etmiştir. MHP'den milletvekili seçilen Ersoy evli ve 4 çocuk babasıdır. 5 Nisan 2022 tarihinde MHP Kayseri Milletvekili Mustafa Baki Ersoy, tedbirli olarak disipline sevk edildi.

 

Mustafa Baki Ersoy kimdir? ile ilgili etiketler mustafa baki ersoy kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.