Mustafa Armağan TÜYAP kitap fuarında!

Özellikle Osmanlı İmparatorluğu ve Türkiye yakın tarihi konusunda yazdığı tarihsel revizyonist kitaplarla tanınan Türk araştırmacı yazar ve gazeteci Mustafa Armağan, bu sene 37.si düzenlenen TÜYAP Kitap Fuarı'nda sevenleriyle buluşacak.

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından Türkiye Yayıncılar Birliği'nin işbirliği ile düzenlenen 37. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı ve 28. İstanbul Sanat Fuarı TÜYAP Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi'nde 10 Kasım'da açıldı. Okurlar, Avrupa'nın en büyük kitap fuarlarından biri olan Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı'na yoğun ilgi gösterdi. 

MUSTAFA ARMAĞAN TÜYAP KİTAP FUARI'NDA

Her yıl yarım milyon ziyaretçiye ulaşan Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı, 10-18 Kasım 2018 tarihleri arasında okurları, yurt içi ve yurt dışından pek çok değerli yazarla buluşturacak.

Mustafa Armağan da 17 Kasım Cumartesi günü, 12 nolu salon 209 nolu stantta saat 14.00'da kitaplarını imzalayacak. 18.15-19.15 saatleri arasında ise Interexpo Salonu'nda söyleşi düzenleyecek.

Mustafa Armağan TÜYAP kitap fuarında!

Mustafa Armağan TÜYAP kitap fuarında! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.