Muson yağmurları Pakistan'ı vurdu! Araçlar sulara gömüldü

Pakistan'da şiddetli Muson yağmurları sele neden oldu. Cadde ve sokaklar göle döndü, araçlar ve yayalar mahsur kaldı. Yetkililer alçak bölgelerde yaşayanları uyardı.

Pakistan’ın Karaçi kentinde etkili olan Muson yağmurları sele dönüştü. Şehirde cadde ve sokaklar göle döndü, birçok araç ve yaya yollarda mahsur kaldı.

Muson yağmurları Pakistan'ı vurdu! Araçlar sulara gömüldü

Pakistan Meteoroloji Departmanı (PMD), kentteki şiddetli yağışların yarın ve cumartesi günü de devam edeceğini ve alçak bölgelerde yaşayanların sele karşı dikkatli olmaları gerektiğini duyurdu.

Muson yağmurları Pakistan'ı vurdu! Araçlar sulara gömüldü - Resim : 2

Karaçi’de temmuzdan eylüle kadar süren Muson yağmurlarında yetersiz altyapı nedeniyle her yıl sel ve su baskınları yaşanıyor.

 

Muson yağmurları Pakistan'ı vurdu! Araçlar sulara gömüldü ile ilgili etiketler Pakistan Sel (Doğa olayı) Muson yağmurları

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.