Müslüme'nin annesi sessizliğini bozdu! 'Kayınpederinle cinsel ilişkiye girdin mi?' sorusuna bakın ne dedi...

Türkiye'nin konuştuğu Müslüme Yağal cinayetiyle ilgili şüpheli olarak tutuklanana dedesi Hasan Yağal'ın yargılanmasına başlandı. Dede Hasan Yağal'ın Müslüme'nin babası olması iddiaları sonrası anne Selvi Yağal'dan dikkat çeken açıklamalar geldi. DNA raporunda dedesinin babası olduğu ortaya çıkmasına rağmen anne, kayınpederi Hasan Yağal ile cinsel ilişkiye girmediğini söyledi.

Mersin'in Gülnar ilçesinde kayıp olarak aranırken, 10 gün sonra cansız bedeni bulunan 3 yaşındaki Müslüme Yağal'ın cinayet şüphelisi olarak tutuklanan dedesi Hasan Yağal'ın yargılanmasına başlandı.

ANNE, KAYINPEDERDEN ŞİKAYETÇİ OLMADI

Hakim karşısına çıkan Hasan Yağal, DNA raporunda Müslüme'nin babası olduğunun tespit edilmesi hakkında "Raporu bilemem, gelinim ile cinsel ilişkim olmadı" ifadelerini kullandı..

Bu iddialar sonrası gözlerin çevrildiği anne Selvi Yağal ise ifadesinde kayınpederi Hasan Yağal'dan şikayetçi olmadığını kaydetti.

 

DNA RAPORUNA RAĞMEN "KAYINPEDERİM BANA TECAVÜZ ETMEDİ" DEDİ

İfadesinde kayınpederinin suçu olmadığını belirten Selvi Yağal, "Bana tecavüz etmedi. Cenab-ı Allah bana hesap sorar, bana bir şey yapmadı" dedi.

Bunun üzerine mahkeme heyeti, çocuğun babasının DNA raporlarında dedesi olduğunun ortaya çıktığını hatırlatınca Selvi Yağal, "Kabul etmiyorum, öyle bir şey olmadı. Müslüme olayından dolayı kimseden şikayetçi değilim" diye konuştu.

 

BABAANNE: EŞİME GÜVENİYORUM. ÖYLE BİR ŞEY YAPMAZ

Duruşmada babaanne Ayşe Yağal ise Müslüme'nin kaybolduğunu eşine kendisinin söylediğini, eşinin de böylece haberinin olduğunu ve traktörle aramaya çıktığını kaydetti..
Ayşe Yağal, Hasan Yağal'ın gelinine tecavüz iddiasına yönelik ise "Selvi bizim öz yeğenimiz. Ben eşime güveniyorum. O öyle bir şey yapmaz. Benim eşim suçsuz" dedi.

 

.

Müslüme'nin annesi sessizliğini bozdu! 'Kayınpederinle cinsel ilişkiye girdin mi?' sorusuna bakın ne dedi... ile ilgili etiketler Müslüme Müslüme Yağal dede Hasan Yağal kayınpederi
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.