Müslüme'nin annesi öldü mü? Selvi Yağal intihar mı etti?

Müslüme’nin annesi Selvi Yağal’ın itirafları gündemde ilk sırada yer alıyor. Uzunca bir süredir arandıktan sonra ölü olarak bulunan Müslüme’nin annesinin itirafları herkesi şok ederken bir iddiada Selvi Yağal'ın öldüğü belirtildi.. Peki, Selvi Yağal kimdir?

Müslüme’nin annesi Selvi Yağal’ın hayatı ve hakkındaki bilinmeyenler ile son dakika gelişmeleri tüm Türkiye tarafından yakından takip ediliyor. Yörük kızı Müslüme’nin ölüm sebebi araştırılırken DNA sonucuna göre dede Hasan Yağal’ın biyolojik babası olduğu ortaya çıkması sonrasında son dakika gelişmeleri hakkında bilgi toplanıyor.

Selvi Yağal Kimdir?

Müslüme'nin annesi Selvi Yağal hakkında pek fazla bir bilgi bulunmuyor.

Yanışlı Mahallesi'ndeki çadırlarına dönen aile üyeleri iddialar hakkında konuşmaktan kaçarken anne Selvi Yağal, "Kayınpederim neden tutuklandı, bilmiyorum" dedi.

Anne Sevgi Yağal, Jandarma tarafından yapılan sorguda, "Kayınpederim bana tecavüz etti ve erkek çocuklarımdan birisi onun oğlu” dedi. Söz konusu haberde, "Dede Hasan Yağal, 13 yaşındaki kendi çocuğuna da cinsel tacizde bulunmuştu" iddiası da yer aldı.

Ormanlık alanda belden aşağısı çıplak halde bulunan Müslüme'nin neden ve nasıl öldüğü konusundaki sır perdesi henüz tam olarak netleşmezken olay yerinde yapılan ilk incelemelerde Müslüme'nin vücudunda öldürücü travmatik lezyon görülmediği ancak cesedinin üzerinde larvalar oluştuğu belirtildi.

Müslüme'nin kaybolduğu 10 Kasım'ı 11 Kasım'a bağlayan gece, bölgede saatte 50 kilometre hızla esen rüzgar olduğu, hissedilen sıcaklığın da 11 dereceye düştüğü kaydedildi.

Müslüme'nin annesi öldü mü? Selvi Yağal intihar mı etti?

Müslüme Neden Öldü?

3 yaşındaki Müslüme'nin cesedi, kaybolduktan 10 gün sonra bulunmuş, 70 yaşındaki dedesi Hasan Yağal tutuklanmıştı. DNA analizinde, dede Yağal'ın küçük kızın babası olduğu ortaya çıktı.

Müslüme'nin cesedinden Adli Tıp görevlilerince alınan DNA örneği annesi ile uyumlu çıkarken babası ile uyumsuz çıktı. Küçük kızın DNA örneği ise dede Hasan Yağal ile uyumlu çıktı. Bu durum Müslüme'nin gerçek babasının Hasan Yağal olduğunu ortaya koydu.

3 yaşındaki Müslüme, Gülnar ilçesinde 10 Kasım'da ailesi kırsal alanda çadır kurduğu sırada kaybolmuştu. Arama çalışmalarının 10'uncu gününde olay yerinden yaklaşık 7 kilometre uzaklıkta, bir komşusu tarafından küçük kızın cansız bedenine ulaşılmıştı.

Son gelen iddialar doğrultusunda Müslüme'nin annesinin intihar ederek yaşamına son verdiği söylendi. Ancak bu olay henüz doğrulanmadı.

Müslüme'nin annesi öldü mü? Selvi Yağal intihar mı etti? ile ilgili etiketler Müslüme Selvi Yağal
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.