'Müslümanları öldürelim!' diyen Yunan Bakan, Yahudilerden özür diledi!

Salı günü Atina'daki kabine değişikliğinde Sağlık Bakanı olan Thanos Plevris isimli kişi, Yahudilere ve Müslümanlara karşı ırkçılık ve 'öldürmeye teşvik' ile suçlanıyor. Pakistan ve Afganistan'dan gelen göçmenleri öldürmeleri ve girenlere de cehennemi yaşatmaları gerektiğini savunan Plevris, Yahudi soykırımına saygısızlık ettiği için özür diledi.

Salı günü Yunanistan'ın başkenti Atina'daki kabine değişikliğinde Sağlık Bakanlığı görevine getirilen Thanos Plevris'in Yahudi soykırımına saygısızlık yapan bir kitap yazması yüzünden 'özür dilemesi', çoğunluğu Müslüman olan göçmenler için söyledikleriyle kıyaslanınca tuhaf ve taraflı bulundu. 

YUNAN BAKAN: PAKİSTAN'DAN GELENLERİ ÖLDÜRMELİYİZ

Thanos Plevris'in daha önce göçmen sorunu hakkındaki konuşmaları ortaya çıktı. Konuşmasında göçmen problemini çözmenin iki yolu olduğunu; bunlarda ilkinin gelenleri öldürmek, diğerinin ise girebilenlere cehennemi yaşatmak olduğunu açıklayan aşırı sağcı yeni Yunanistan Sağlık Bakanı'nın konuşması şu şekilde:

'Göç problemini çözmenin iki yolu vardır ve bu konuda açık konuşmalıyız.

Göç problemini çözmenin ilk yolu, sınırlarımızı korumaktır. Sınırlarımızı korumanın can kaybı yaşanmadan yapılmasının bir yolu yok. Daha kesin konuşmam gerekirse, 'Ölü insanlar' olmazsa olmaz. Sınır güvenliği 'ölü insanlar' ile gerçekleşir.

Göç problemini çözmenin ikinci yolu ise şu: Eğer bunlardan bazıları sınırlarımızı aşmayı başarırsa, yıldırma politikalarıyla karşılaşmalılar. Buraya geldiklerinde, sosyal güvenlikleri olmayacak, yiyecek yemek ve içecek su bulamayacaklar, hastaneye gidemeyecekler... Ve Pakistan'daki arkadaşlarına 'Burasının Pakistan'dan daha yaşanmaz' olduğunu söyleyecekler. Eğer Yunanistan'ın Pakistan'dan daha kötü olduğunu düşünmezlerse gelmeye devam ederler! Burada kendilerini çok daha kötü hissetmeliler! Geldikleri ülkelerin Yunanistan'da bulacakları cehenneme kıyasla bir cennet olduğuna inanmalılar.'

'Müslümanları öldürelim!' diyen Yunan Bakan, Yahudilerden özür diledi! ile ilgili etiketler Yunanistan Yunan Pakistan göçmen Müslüman Irkçı THANOS Plevris Bakan bakanı öldürelim

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.