"Müslüm Gürses'i eşi Muhterem Nur öldürdü!"

Ünlü sanatçı Yunus Bülbül KKTC'de özel bir kanalda katıldığı programda, ünlü sanatçı Müslüm Gürses'in eşi Muhterem Nur tarafından öldürüldüğünü iddia etti.

Televizyon programına konuk olan oyuncu Yunus Bülbül, Gürses ve Nur aşkının derinliğinden bahsedildiği bir sırada “Müslüm Gürses’i öldüren de Muhterem Nur’dur” ifadelerini kullandı.

"MÜSLÜM GÜRSES'İ ÖLDÜREN MUHTEREM NUR'DUR!

Bülbül, program sunucusunun ‘Gürses-Nur aşkı’ üzerine konuşmasını istediği Yunus Bülbül, dikat çekici bir çıkış yaparak “İlk kez açıklıyorum; Müslüm Gürses’i öldüren de Muhterem Nur’dur” dedi.

"Müslüm Gürses'i eşi Muhterem Nur öldürdü!"

Progam suncusu Fahriye Özay da Bülbül’ün sözlerine tepki gösterdi.

Özay, Bülbül’ü, “Lütfen böyle konuşmayalım, bunları konuşmayalım” diyerek uyardı. Gürses’in yakın arkadaşı Yunus Bülbül de sözünü tamamlaması gerektiğini, ilk defa böyle bir açıklama yaptığını belirterek, “Neyse boş ver. Ama biz Müslüm Baba ölmeden önce Londra’ya gittik. Londra’dan sonra eve geldik. ‘Ne oldu abla Müslüm Baba’ya?’ dedim. Hastaneye götürdük, hiç bir şeyi yoktu. Yemin ediyorum” dedi. Öte yandan Müslüm Gürses hayranları sanatçı Bülbül’e sosyal medyadan tepki gösterdi.

Müslüm Gürses 2013 yılının Mart ayında hayatını kaybetmiş, Muhterem Nur da içinde bulunduğumuz yılın Mart ayında vefat etmişti. Muhterem Nur uzun bir süredir böbrek yetmezliği tedavisi görüyordu.

(DHA)

"Müslüm Gürses'i eşi Muhterem Nur öldürdü!" ile ilgili etiketler Müslüm Gürses Muhterem Nur ölüm vefat Yunus Bülbül
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.