Müslüm filmi nerede çekildi? Müslüm filmi oyuncuları kimler? Müslüm filmi gerçek mi?

Müslüm filmi gerçek mi? Arabesk müziğin en güçlü isimlerinden merhum Müslüm Gürses'in aziz hatırasına yönelik geçtiğimiz yıllarda gösterime giren Müslüm Filmi televizyon ekranlarında gösterime hazırlanıyor. Filmde Müslüm Baba'yı oynayan Timuçin Esen ise başarılı performansıyla ön plana çıkıyor. Peki Müslüm filmi nerede çekildi? Müslüm filmi oyuncuları kimler?

Müslüm filmi gerçek mi? Bir konser sırasında bıçaklanan ve bu olayla müzik tarihine geçen Arabesk müziğin babası Müslüm Gürses'in hayatını konu alan Müslüm filmi televizyon ekranlarında gösterime hazırlanıyor. Can Ulkay'ın yönetmenliğini yaptığı ve Mustafa Uslu, Nurinisa Yıldırım'ın yapımcılığında; Hakan Günday ve Gürhan Özçiftçi'nin senaristliğinde beyazperdeye aktarılan Müslüm filmi gösterime girdiğinde gişe rekorları kırmıştı.

MÜSLÜM FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Bilindiği gibi usta sanatçı Müslüm Gürses aslen Şanlıurfalıdır. Filmin çekimleri Şanlıurfa'nın Halfeti bölgesinde başlamış ve daha sonra Adana ve İstanbul'da devam etmiştir.

Müslüm Gürses hangi konserde bıçaklandı? Gülhane konserinde mi?

MÜSLÜM OYUNCULARI

Timuçin Esen (Müslüm Gürses)
Zerrin Tekindor (Muhterem Nur)
Ayça Bingöl (Emine Akbaş)
Erkan Can (Limoncu Ali)
Taner Ölmez (Ahmet Akbaş)
Erkan Avcı (Bahtiyar)
Şahin Kendirci (Genç Müslüm Gürses)
Turgut Tunçalp (Mehmet Akbaş)
Mustafa Kadir Ulusoy (Memati)
Caner Kurtaran
Goncagül Sunar (Suzan)
Güven Kıraç (Plak şirket sahibi)
Erkan Kolçak Köstendil (Pavyon sahibi)
Aleyna Özgeçen (Cedye)

Müslüm Gürses hangi konserde bıçaklandı? | Gülhane konserinde mi bıçaklandı?  | bursa mı

MÜSLÜM GÜRSES HANGİ KONSERDE BIÇAKLANDI?

Türk müzik tarihinin belki de en inanılmaz olaylarından birisi olan Müslüm Gürses'in konser sırasında bıçaklanma olayı birçok medyada geniş yer bulmuştu.

Sanatçının Gülhane Konseri sırasında bıçaklandığı iddia ediliyor.

Müslüm filmi nerede çekildi? Müslüm filmi oyuncuları kimler? Müslüm filmi gerçek mi? ile ilgili etiketler Müslüm Gürses müslüm filmi nerede çekildi müslüm oyuncuları müslüm konusu nedir müslüm gürses hangi konserde bıçaklandı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.